Hagi: Ma simt pregatit sa lucrez în Turcia

Apropo.ro / 23.06.2007, 12:55
Hagi: Ma simt pregatit sa lucrez în Turcia
Fostul internațional Gheorghe Hagi a declarat, pentru cotidianul turc Fanatik, ca se simte pregatit sa revina în Turcia și ca într-o buna zi ar putea ajunge din nou în aceasta țara, unde a activat mai întâi ca jucator, iar apoi ca antrenor. "Ma simt pregatit sa

Fostul internațional Gheorghe Hagi a declarat, pentru cotidianul turc Fanatik, ca se simte pregatit sa revina în Turcia și ca într-o buna zi ar putea ajunge din nou în aceasta țara, unde a activat mai întâi ca jucator, iar apoi ca antrenor.

„Ma simt pregatit sa lucrez în Turcia. Bineînțeles ca aș putea reveni într-o buna zi. Este suficient ca aceasta treaba sa se faca de acum cu profesionalism. Este decizia lor. Daca vor vedea unde are dreptate Hagi, eu sunt gata. A sosit timpul sa se avanseze în Europa. În ultimii ani nu au fost succese nici cu echipele de club, nici cu prima reprezentativa a Turciei”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi crede ca la Galatasaray conducerea clubului ar trebui sa apeleze la ajutorul foștilor jucatori. „Daca li s-ar da jucatorilor din vechea generație funcții cum ar fi cea ce antrenor sau manager, cred ca vor veni și succesele. Conducatorii ar trebui sa le întinda o mâna celor care s-au lasat de fotbal”, a adaugat fostul jucator.

Hagi a menționat ca îi este dor de suporterii din Turcia. „Turcia este a doua mea țara. Am trait la Istanbul cele mai frumoase zile din viața. Sunt gata sa fac multe pentru a doua mea țara. Sunt foarte mândru când vad, știu și aud ca nu am fost uitat. Nu pot uita momentele când ne-am înalțat în Europa, pas cu pas. Îmi este foarte dor de suporteri. Sper ca și lor le este dor de mine”, a declarat Hagi.

Gheorghe Hagi a evoluat în Turcia la Galatasaray, în perioada 1996-2001. În 2003, a antrenat formația Bursaspor, iar în 2004-2005 a fost tehnicianul echipei Galatasaray.

Mediafax