Hagi – povestea celui mai bun fotbalist roman, pe DVD

De: Dragos Tanase / 10.12.2007, 13:34
Hagi - povestea celui mai bun fotbalist roman, pe DVD
Fundatia Gheorghe Hagi si Pro Video lanseaza DVD-ul „Hagi, Volumul I, Nationala", luni - 17 decembrie.

Fundatia Gheorghe Hagi si Pro Video lanseaza DVD-ul „Hagi, Volumul I, Nationala”, luni – 17 decembrie. Acesta prezinta retrospectiva unei cariere de exceptie a celui mai bun fotbalist roman.

In 1994, Pele il declara „Cel mai bun fotbalist al World Cup”, tot in acelasi an Johan Cruyff il numea „Cel mai bun decar din Europa”, iar revista World Soccer il situa pe locul 4 in topul „Celor mai buni fotbalisti din lume”. Asa a ramas Gheorghe Hagi in istoria fotbalului mondial, drept unul dintre cei mai de succes fotbalisti.

Primul din colectia „Hagi 10” de 3 DVD-uri, volumul I surprinde emotia, bucuriile, succesele si implinirea unui om care a reusit sa transforme fotbalul intr-un spectacol, a carui maretie a adunat mii de fani din intreaga lume.

Atat volumul I, cat si urmatoarele DVD-uri din colectie reprezinta primul proiect caritabil initiat de Fundatia Gheorghe Hagi, banii stransi urmand a fi folositi in diverse campanii umanitare.

DVD-ul „Hagi, Volumul I, Nationala” contine secvente memorabile din meciurile jucate de Gheorghe Hagi la Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, precum si momente inedite din cei 19 ani de cariera. Imaginile de inceput sunt completate de un scurt interviu oferit de Hagi cunoscutului comentator sportiv Cristian Topescu.

Fanii fotbalului vor putea viziona imagini de neuitat, incepand cu meciul de debut al lui Hagi, de la Oslo din 1983 si pana la ultimul sau meci, de la Bruxelles din anul 2000.

DVD-ul cuprinde scene importante din partidele de calificare jucate pentru campionatele europene si mondiale, dar si faze unice de la turneele finale. Nici secventele din intalnirile celebre nu lipsesc din acesta prima retrospectiva: Romania-Danemarca 1989; Tara Galilor-Romania 1993; Romania-Columbia 1994, Romania-Argentina 1994; Romania-Ungaria 1999.

Momentele de glorie a lui Gheorghe Hagi sunt comentate de cei mai importanti antrenori ai sai, intr-o serie de interviuri cu Mircea Lucescu, Emeric Ienei si Anghel Iordanescu.

Cu o cariera de 19 ani la Echipa Nationala, Gheorghe Hagi a cucerit publicul roman din toate timpurile. Astazi, Hagi ramane in inima fotbalului, clasandu-se pe locul 35 in topul „Celor mai buni fotbalisti din lume ai ultimilor 100 de ani”.

DVD-ul „Hagi, Volumul I, Nationala”, va putea fi achizitionat din marile centre comerciale: Carrefour; Cora; Selgros; Metro; Diverta; Media Galaxy; Altex; Real si magazinele de specialitate din toata tara, la un pret recomandat de 29,9 Ron.