Hagi: Sînt nascut pentru a cîstiga

Apropo.ro / 02.08.2004, 09:59
Hagi: Sînt nascut pentru a cîstiga
Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat ca atunci cînd s-a transferat la Galatasaray, în calitate de jucator, se spunea despre el ca era "alcoolic și batrîn", a anunțat cotidianul "Vatan". "Cînd am venit la Galatasaray, se spunea ca sînt «alcoolic și batrîn». Însa nimeni nu a

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat ca atunci cînd s-a transferat la Galatasaray, în calitate de jucator, se spunea despre el ca era „alcoolic și batrîn”, a anunțat cotidianul „Vatan”.

„Cînd am venit la Galatasaray, se spunea ca sînt «alcoolic și batrîn». Însa nimeni nu a mai spus nimic dupa ce a vazut cum am jucat timp de cinci ani. Acum se spune: «Este foarte tînar». Toata lumea va vedea cine este Hagi. Eu sînt nascut pentru a cîștiga. Fotbalul și Galatasaray sînt viața mea”, a precizat Hagi.

„Vatan” menționeaza ca tehnicianul român le-a spus persoanelor din anturajul sau ca este mulțumit de achizițiile facute de Galatasaray în aceasta vara. „Se vede ca am învațat din ceea ce s-a întîmplat anul trecut. Banii se platesc și nu va fi greu sa obținem ceea ce dorim daca nu vor exista intervenții împotriva noastra din exterior. Avem lotul cel mai echilibrat și cel mai bun”, a spus Hagi.

Mediafax