„HAI” cu ARO 10 la metrou (Poze)

De: Marian Andrei / 06.09.2012, 11:15
Cetățenii care au folosit astăzi, 6 septembrie 2012, ieșirea de metrou de la stația Unirii, din București, au avut surpriza să admire un Aro 10, galben, blocat pe scările exterioare.

Un accident foarte straniu, dacă poate fi numit așa, a avut loc în această dimineață. În urma „accidentului”, un Aro 10 galben a reușit să treacă de stâlpii metalici de protecție și să se „înfigă” pe scările de acces la metrou Unirii, în București, la intrarea dinspre Hotel Horoscop.

Trecătorii au putut admira acest frumos reprezentant al industriei auto românești pre-decembriste (modelul a fost lansat în anii ’80 la fabrica din Câmpulung Muscel) așezat parcă într-o expoziție de mașini offroad.

Fanii ARO, căutând informații, au reușit să decopere că, în februarie, mașina era parcată pe strada Grigore Alexandrescu, vis-a-vis de hotelul Starlight.

Galerie Foto

Glumeții au avansat explicația că șoferul, enervat la culme de aglomerația de la prima oră, a încercat să scurteze drumul prin pasaj, dar ceva l-a făcut să se răzgândească.