Hai succes!

Apropo.ro / 25.01.2005, 14:59
Hai succes!
Vecinul meu, un puști care bate mingea în fața blocului, cânta-n triluri sfâșietoare manele. Chiar în strada. Îmi țiuie și îmi chinuie timpanele. Detest chestia asta. Semn ca va avea mare succes într-o cariera de interpret. Asta e flerul meu în


Vecinul meu, un puști care bate mingea în fața blocului, cânta-n triluri sfâșietoare manele. Chiar în strada. Îmi țiuie și îmi chinuie timpanele. Detest chestia asta. Semn ca va avea mare succes într-o cariera de interpret.

Asta e flerul meu în materie de succes. Pe dos. Și apropo de asta. Știu cu certitudine ca va veni o zi – curând! – când o revista ma va pune, la sfârșit de interviu, sa dau definiția succesului. De încheiere, ca da bine. E o întrebare extrem de populara și negreșit trebuie sa ai pregatit raspunsul cel mai bun. Ma și mir ca am scapat și mi-a scapat pâna acuma!!!

Am încercat sa ajung la o marturie însuflețitoare, anticipând dificilul moment. M-am opintit, ce m-am opintit…. Dar trebuia sa ma documentez, întâi. Drept pentru care, am scotocit pe net și am aflat chestii folositoare.

Auzi! Totul începe din copilarie. E o chestie freudiana. O viitoare vedeta își stabilește de mica targetul. Atunci când micile dileme copilarești, de genul „Mama a spus sa pap tot, ca sa cresc mare? Sau sa cresc mare ca sa pap tot?” se rezolva în fața unui almanah cu pozele color ale sportivilor români, plecați la competiții peste hotare. (Momentul e crucial, pentru ca daca ratezi raspunsul corect nu mai ai ocazia sa surprinzi pe nimeni.)

De și mai mare succes devii atunci când începi brusc și obsesiv sa te preocupi de folclorul românesc, iar daca îți descoperi brusc veleitați de interpret de manele, ajungi sigur pe culmile succesului.

Ei bine, în alta ordine de idei, când omul ți-a cazut la pat, iar revistele n-au consemnat cum trebuie evenimentul, pac! e bine sa plesnești trei poze într-o revista life, sa faci dovada clipelor de tandrețe împreuna și a succesului financiar care te așteapta.

Și în fine, daca succesul îți cade pe o panta descendenta, e bine sa te repezi cu pieptul înainte în paginile unei reviste pentru barbați. Succesul se masoara aici în numarul și calitatea gros-planurilor, pentru ca nu toata lumea a auzit ca pozele se prelucreaza.

Iar daca nici asta nu ține, e bine sa frecventezi în disperare toate evenimentele mondene, pentru ca aici ai putea sa-ți gasești iar dragostea, cu care sa umpli din nou prima pagina a ziarelor naționale.

Cam asta am aflat eu dând „succes” și „vedeta” pe mai toate motoarele de cautare. Interesați? Hai succes!

Olivia Steer

Tags: