Halestorm dă lovitura cu cel mai recent album, “Into The Wild Life”

De: Nicoleta Nicolae / 22.03.2015, 09:00
Halestorm dă lovitura cu cel mai recent album, “Into The Wild Life”
Halestorm a făcut istorie odată cu lansarea celui mai recent single “Apolcayptic” a cărui ascensiune fulminantă în topurile Active Rock Radio i-a conferit un record trupei americane.

Este prima formaţie care a avut parte de single-uri no.1 de pe două albume consecutive. “Into The Wild Life” este considerat un material de continuitate al precedentului album, premiat cu Grammy –  “The Strânge Case Of”.

Înregistrat anul trecut în Nashville alături de producătorul Jay Joyce (nominalizat la premiile Grammy, este cel care se ocupa şi de Cage The Elephant şi Eric Church), albumul este disponibil acum pentru pre-comenzi, lansarea oficială fiind programată pentru dată de 14 aprilie.

În afară succesului obţinut la posturile de radio, “Apocalyptic” se bucură şi de un videoclip electrizant care se apropie vertiginos de cifră de 1 milion de vizualizări pe YouTube.

“Apocalyptic” nu este singură piesă cu videoclip. Şi “Amen” are parte de o reprezentare vizuală îndrăzneaţă în regia lui DJay Brawner (Ed Sheeran, Panic! At The Disco).

“Am explorat tot ceea ce ne face să vibrăm din punct de vedere muzical şi liric. Am stabilit un standard pentru acest album şi nu am avut de ales decât să fim noi înşine, fără regrete sau ruşine. Lasă-ne să te atragem în profunzimile universului nostru”, a declarat la Lzzy Hale, vocalista trupei.

Recunoscuta drept una dintre cele mai tari formaţii live ale hard rock-ului modern, Halestorm va sărbători lansarea “Into The Wild Life” printr-un turneu american. Startul va fi dat pe 22 aprilie cu un concert sold out la Ryman Auditorium (Nashville).

Halestorm a dezvăluit şi detalii despre cartea de 272 de pagini ce conţine fotografii inedite reprezentând momente intime, vulnerabile sau triumfătoare din 2012 şi până de curând. Fotografiile sunt creaţia lui Rob Fenn, iar primele 100 de copii ale cărţii “To HALE and BACK” vor beneficia şi de o ediţie limitată cu autograf de la formaţie.