Halle Berry a divorțat, în secret, și de Olivier Martinez

De: Carmen Ulian / 06.03.2014, 17:30
Halle Berry a divorțat, în secret, și de Olivier Martinez
În ultima vreme Halle Berry s-a afișat în public mai mult singură. A atras atenția și prin lipsa verighetei de pe deget. probleme în amor?

Halle Berry și Olivier Martinez au o relație din toamna lui 2010. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Dark Tide” și au rămas împreună, iar în iulie 2013 s-au căsătorit.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

În luna octombrie 2013, Halle a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta, 47 de ani, a născut un băiețel – Maceo, al căruit tată este Olivier. Berry mai are o fiică – Nahla, de 5 ani, din căsătoria anterioară cu Gabriel Aubry.

Nunta celor doi a fost intimă, în compania a 60 de invitați și a avut loc în Franța, țara de origine a lui Martinez, 47 de ani. Pe când nimeni nu se aștepta, Halle și Olivier s-au separat.

În ultimile luni nu au mai fost văzuți împreună, iar presa a observat că actrița nu mai poartă nici verigheta și ncii inelul de logodnă. Ultima lor ieșire în public a avut loc pe 7 decembrie, la vizionarea „The Lion King”.

La decernarea premiilor Oscar 2014, Halle a venint singură, iar atunci când a dat un interviu nici măcar nu a pomenit numele soțului, fapt ce a trezit suspiciuni și mai mari. Zvonurile privind un posibil divorț au apărut imediat. Cei doi nu au confirmat separarea lor, până în acest moment.

Întrebată despre cum este să fii mamă, actrița a spus: „Este o viață nouă pentru mine, o iau de la capăt cu bebelușul. Sunt surprinsă și cred că Dumnezeu m-a binecuvântat. Acum sunt împlinită și fericită”. În ce privește cariera și viața de familie, Halle a mai adăugat: „Acum lucrez și la un show de televiziune, și încerc să mă împart între platoul de filmare și viața de mamă, să îl alăptez pe cel mic…o fac uneori și în timp ce lucrez”. Halle Berry este noul star din drama CBS „Extant” în regia lui Steven Spielberg.