Halle Berry, din nou gravidă, arată senzațional!

De: Gabriela Voicu / 13.05.2013, 17:00
Halle Berry așteaptă un băiat cu logodnicul ei, Olivier Martinez, iar paparazzi au surprins-o cu burtica la vedere, în Beverly Hills.

După ce în urmă cu o lună a anunțat că este gravidă, Halle Berry ne arată în sfârșit burtica. Actrița în vârstă de 46 de ani așteaptă al doilea copil, cu logodnicul ei, Olivier Martinez, și arată senzațional. S-a îngrășat foarte puțin și strălucește ca întotdeauna, chiar și când este îmbrăcată casual.

Halle Berry

Halle a fost fotografiată recent în Beverly Hills, după ce își lăsase fiica (Nahla) la școală. Ea era îmbrăcată în maieu și colanți, purta șapcă, hanorac în jurul taliei și se pregătea să facă jogging.

Deși este gravidă, actrița filmează pentru „X-Men: Days of Future Past”, în care joacă rolul Storm.

Gabriel Aubry și Nahla vs. Oliver Martinez

Halle Berry a declarat pentru revista Hello! că a fost uimită când a aflat că este gravidă a doua oară. Inițial ea a crezut că are pietre la rinichi sau vreo boală. Însa vedeta și viitorul ei soț, care a fost iubitul cântăreței Kylie Minogue, sunt foarte fericiți că vor deveni părinți.

Anul trecut, Olivier Martinez și tatăl primului copil al lui Halle, modelul Gabriel Aubry, s-au bătut pe aleea de lângă locuința actriției.