Halle Berry lansează o nouă colecție de încălțăminte (Poze)

De: Gabriela Voicu / 30.08.2012, 15:30
Actrița Halle Berry lansează a doua colecție de încălțăminte semnată "5th-Avenue by Halle Berry", în colaborare cu retailer-ul german Deichmann.

Halle Berry va lansa noua colecție „5th-Avenue by Halle Berry” din 13 septembrie.

Recent, ea a fost protagonista unei ședințe foto pentru promovarea încălțămintei create în colaborare cu brand-ul german Deichmann. Purtând mai multe outfit-uri casual sau elegante, actrița în vârstă de 45 de ani a fost relaxata și joviala la shooting-ul realizat de Ruven Afanador, un fotograf american stabilit în New York.

Colecția inițială, pentru primăvară-vară 2012, a inclus 40 de modele, între care pantofi peeptoe, sandale cu tocuri și barete, dar și platforme. Cu câteva săptămâni înainte de campania de promovare, vedeta se rănise la un picior, în Spania, și a fost nevoită să particpe la ședința foto în ciuda accidentului suferit.

Vezi galeria foto

Halle Berry

Colecția „5th Avenue by Halle Berry” din acest sezon cuprinde modele confecționate din piele naturală, iar prețurile sunt cuprinse între 139 și 289 de lei. Gențile asortate completează colecția.

Actrița a filmat și un spot promoțional, care va fi difuzat din 13 septembrie. În clip, Halle este urmarită de două personaje înspăimântătoare pe străzile New York-ului. Ea rușește în ultima secundă să intre în camera sa de hotel, încuie ușa și aleargă spre fereastră pentru a fugi pe scara de incendiu. Plan aproape dus la bun sfârșit, dacă nu erau pantofii pe care frumoasa actriță ar fi fost nevoită să îi lase în urmă. Ea își pune în picioare minunații Pumps și se grabește spre fereastră. Dar nu se oprește aici: mai este o pereche la care nu poate renunța. Sa le ignore pur și simplu? Halle Berry ezită. Nici regizorul nu intervine… Mesajul actriței americane este: „I love these shoes!”

Halle Berry

Compania Deichmann a apelat anterior la Cindy Crawford, Pussycat Dolls și Sugababes pentru a fi imaginea brand-ului.

Retailer-ul german este unul dintre cei mai mari din Europa, cu peste 50 de magazine în Marea Britanie.

În prezent, Halle Berry filmează pentru pelicula „The Hive”, alături de actorii Michael Imperioli și Abigail Breslin.