Halle Berry si-a rupt un picior la filmari

Apropo.ro / 22.09.2011, 11:04
Halle Berry si-a rupt un picior la filmari
Actrita Halle Berry a avut parte de un accident terifiant: si-a rupt piciorul in timpul filmarilor pentru "Cloud Atlas".

Halle Berry si-a rupt piciorul pe platourile de filmare, in timp ce interpreat pentru pelicula „Cloud Atlas”, care se toarna in aceste zile in Spania.

Actrita de 45 de ani a calcat gresit si a fost dusa de urgenta la spital. In urmatoarele zile echipa va fi nevoita sa filmeze fara ea si vor fi turnate scenele in care actrita nu apare.

Celebrul si multipremiatul roman SF „Cloud Atlas” al lui David Mitchell este transformat in film de germanul Tom Tykwer si fratii Wachowski, iar din distributie fac parte Hugh Grant, Jim Broadbent, Jim Sturgess, Ben Whishaw, Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon si Hugo Weaving.

Halle Berry si-a rupt piciorul

Filmul care va fi turnat in Germania (de unde primeste si finantare), Spania si Scotia va fi lansat in cinematografe in octombrie 2012 si are un buget de 150 de milioane de dolari.

„Cloud Atlas” este centrat pe 6 istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic.