Halle Berry spune că este extorcată de tatăl fiicei sale

De: Loredana Toma / 13.02.2021, 10:42
Halle Berry spune că este extorcată de tatăl fiicei sale

Actrița americană Halle Berry, de obicei foarte reținută în ceea ce privește viața privată, susține că este extorcată de tatăl fiicei sale, Gabriel Aubry. Raporturile par a fi în continuare complexe și conflictuale între starul hollywoodian și tatăl fiicei ei în vârstă de 12 ani, Nahla.

În urmă cu câteva zile, Berry, în vârstă de 54 de ani, a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, “Nicio femeie nu-ți datorează nici pe naiba”. Din comentarii se înțelege că mesajul pare a fi adresat unuia dintre foștii săi parteneri de viață, Gabriel Aubry, căruia Berry îi plătește pensie alimentară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

În 2014, actrița a înaintat o cerere de reducere a pensiei alimentare, de la 16.000 de dolari la 3.800 de dolari, argumentând că suma nu este justificată pentru întreținerea copilului și că este folosită de fostul soț pentru nevoile sale personale.

“Fiecare părinte trebuie să fie financiar capabil să-și întrețină copilul”

După acest mesaj, actrița, care a fost căsătorită de mai multe ori și mai are un fiu, Maceo, în vârstă de 7 ani, din relația cu actorul Olivier Martinez, a fost acuzată, printre altele, că “nu este în stare să țină un bărbat lângă ea”. Răspunsul ei a fost că nici nu are vreun interes să păstreze un bărbat nepotrivit, adăugând că niciun bărbat nu a fost nevoit să aibă grijă de ea sau să o întrețină financiar.

Comentariile au fost numeroase și, printre altele, actrița a precizat că legile cu privire la pensia alimentară datorată fostului partener de viață ar trebui să fie revizuite, pentru că sunt vechi. Fiecare părinte ar trebui să facă un minimum de efort să-și întrețină copilul și să nu aștepte totul de la fostul partener, a mai spus aceasta.

Halle Berry este prima și singura actriță de culoare care a primit vreodată premiul Oscar pentru rol principal feminin. Ea a primit trofeul pentru partitura din „Monster’s Ball” (2001).

CITEȘTE ȘI: Halle Berry arată bestial la 50 de ani! Actriţa a pozat NUD. Imaginile sunt virale 

Foto: Profimedia Images