Halle Berry, victima a modei

Apropo.ro / 29.05.2006, 12:08
Halle Berry, victima a modei
Halle Berry a purtat pantofi cu toc la un eveniment de promovare a celui mai recent film al sau, "X-Men: Ultima Înfruntare", deși cu o zi înainte își rupsese un deget de la picior, informeaza Sky News. Câștigatoare a unui premiu Oscar pentru prestația sa din filmul

Halle Berry a purtat pantofi cu toc la un eveniment de promovare a celui mai recent film al sau, „X-Men: Ultima Înfruntare”, deși cu o zi înainte își rupsese un deget de la picior, informeaza Sky News.

Câștigatoare a unui premiu Oscar pentru prestația sa din filmul „Puterea dragostei”, actrița și-a rupt, marți, un deget de la piciorul stâng în timp ce se îmbarca în avionul cu care trebuia sa plece la New York. Actrița fusese prezenta la Festivalul de la Cannes pentru a promova cel mai recent film al sau, „X-Men: Ultima Înfruntare”.

A doua zi, superba actrița nu s-a lasat învinsa de durere și a purtat pantofi cu tocuri la un alt eveniment de promovare a filmului sus-menționat.

„Înca port tocuri! Asta trebuie sa faca o fata, nu-i așa? Știam ca va fi grav din clipa în care s-a petrecut accidentul. Și, da, doare!”, a declarat actrița.

Mediafax