HalloWinner Cat Show 2014 – expoziție de pisici la Sala Palatului

De: Carmen Ulian / 29.10.2014, 11:00
HalloWinner Cat Show 2014 – expoziție de pisici la Sala Palatului
Expoziția internațională de pisici - HalloWinner Cat Show va avea la pe 1 și 2 noiembrie 2014, la Sala Palatului din București.

Marele eveniment al acestei toamne este Expoziția internațională de pisici – HalloWinner Cat Show. Chiar în preajma nopții de Halloween clubul SofistiCAT organizează în zilele de 1 și 2 noiembrie un atractiv concurs de pisici venite de peste mări și tari.

La eveniment – care se va desfășura în București, la Sala Palatului între orele 10 – 17 (atât sâmbătă, cât și duminică) – vor participa peste 200 de pisici de rasă venite din diferite colțuri ale lumii.

Prin fața juriului, compus din șase arbitri internaționali vor defila frumoase exemplare de Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Burmeza, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.

Atât sâmbătă, cât și duminică, vor avea loc etapele preliminare ale concursului. Punctul culminant al manifestării este concursul BEST ÎN SHOW. Finaliștii celor patru categorii (persane și exotice, par semilung, păr scurt, orientale și siameze) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici. Premii speciale vor fi acordate pisicilor câștigătoare ale concursului Full Monty – la care vor participa numai pisicile care nu mai au nimic de ascuns și anume din rasa Sphynx.

pisici

Va exista o urnă pentru cea mai votată pisica, precum și o tombolă a vizitatorilor!

Vizitatorii vor putea admira grațioasele feline întrecându-se în frumusețe și vor putea achiziționa o gamă largă de produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrana, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete etc.) la prețuri promoționale. Vor fi picturi pe fata pentru cei mari și mici și un loc special pentru mângâiat pisicile.

Ca de fiecara dată se va desfășura și campania „ARATĂ‚ CĂ‚ ÎȚI PASĂ‚”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor ROBI, Camera cu Pisici, Free Pets, Red Panda și Gia vor aduce pisici vaccinate și sterilizate spre adopție.

Condiții de participare :

Pisicile înscrise în concurs trebuie să aibă aibă toate vaccinările la zi, inclusiv vaccinul antirabic.

Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să folosiți adresa sofisticatclub@gmail.com

Prețul unui bilet este de 10 lei, copiii sub 12 ani au acces gratuit.