Hanescu a fost eliminat de la Australian Open! (Prosport)

Apropo.ro / 22.01.2009, 10:31
Hanescu a fost eliminat de la Australian Open! (Prosport)
Zi mixta pentru sportivii romani participanti la Australian Open, scrie Prosport.

Astfel, dublul format din Andrei Pavel/ Horia Tecau a trecut mai departe la competitia de la Antipozi, invingand cu scorul de 6-1, 7-6 (7-3) pe Simon Aspelin/ Pavel Viznerdin (Cehia/Suedia). Perechea romana ii va intalni in turul urmator pe Ivo Karlovic/Jean-Claude Scherrer (Croatia/Elvetia).

Tot in acelasi registru, perechea Monica Niculescu/Sorana Carstea s-a calificat mai departe in cadrul competitiei australiene, trecand de americancele Julie Ditty/Carly Gullickson, cu scorul de  6-3, 2-6, 6-3. Cele doua se vor duela in turul trei cu Nathalie Dechy/Mara Santangelo (Franta/Italia).

De asemenea, echipa formata din Edina Gallovits si Arantxa Parra Santoja au trecut de australiencele Monique Adamczak/ Olivia Rogowska, pe care le-au invins cu scorul de 5-7, 6-2, 6-4.Gallovits and co. vor intalni perechea formata din Cara Black/Liezel Huber( Zimbabwe/SUA), in turul urmator al competitiei.

Tenismanul Victor Hanescu a fost eliminat de la Australian Open, dupa ce a pierdut cu 6-3, 6-3, 6-2 in fata lui Dudi Sela, din Israel, anunta Mediafax.

Mai multe detalii despre sportivii romani aflati la Australian Open, pe Prosport.

Sursa foto: Prosport