Hannah Montana

De: Mioara Tronaru / 06.07.2009, 00:00
Hannah Montana
Fenomenul planetar ajunge în fine şi pe marele ecran! Miley Stewart se străduieşte în fiecare zi să se împartă între şcoală, prieteni şi identitatea ei secretă: ea este vedeta pop Hannah Montana.

Dar celebritatea acesteia ameninţă să-i invadeze viaţa lui Miley… Tatăl tinerei hotărăşte să o mai conecteze un pic la realitate şi o aduce acasă, în Crowley Corners, Tennessee. Filmul este adaptarea pentru marele ecran a serialul TV american cu acelaşi nume, mare parte din distribuţie rămînînd la fel. Pelicula este şi o aventură de familie pentru că Miley Cyrus, actriţa care o joacă pe Hannah Montana/Miley Stewart, îi dă replica tatălui ei, Billy Ray Cyrus, care îl interpretează… chiar pe tatăl ei.

Nu e o simplă întîmplare faptul că unele filmări s-au desfăşurat în Tennessee, de unde provine Miley Cyrus. Tatăl ei poves­teşte: ”E fantastic să ne întoarcem în Tennessee să turnăm un film şi să stăm în ferma familiei în care Miley a trăit pînă la 13 ani. Am profitat din plin. Seara, după muncă, Miley se căţăra în pomi, călărea şi redevenea fetiţa care era înainte de a fi Hannah Montana. Era Miley şi numai Miley”.

Premiera: 10 iulie
TO: Hannah Montana: The Movie. Producţie SUA, 2009. R: Peter Chelsom.
Cu: Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Mitchel Musso.
Distribuit de Prooptiki România