„Hannah Montana a murit”

Apropo.ro / 07.10.2013, 14:30
Miley Cyrus a făcut afirmații uluitoare în emisiunea Saturday Night Live în care făcea referire la personajul care i-a adus celebritatea - Hannah Montana.

După performanța obraznică de la premiile MTV VMA 2013, unde Miley Cyrus a avut o prestație mai mult decât erotică a urmat apariția goală în videoclipul „Wrecking Ball”, iar recent a făcut afirmații care au șocat opinia publică.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

În emisiunea Saturday Night Live, Cyrus a declarat că „Hannah Montana a murit”, afirmație făcută în monologul ei de introducere.

Vă spun ce s-a întâmplat cu Hannah Montana. A fost ucisă„, a spus Miley în emisiune.

Când a venit discuția despre show-ul ei de la MTV VMA 2013, Cyrus a declarat că nu îi este rușine de nimic din ce a făcut. „Nu am de ce să îmi cer scuze publicului. Am primit numeroase scrisori din partea părinților deranjați de ceea ce fac eu. Mi-au spus că am o influență negativă asupra tinerilor”, spune artista.

Ce vreți să vă spun? Am doar 20 de ani și simt nevoia de libertate, vreau să cresc și să învăț din greșelile mele. De ce trebuie să deranjeze asta atât de mult?„, a mai adăugat Miley.