Hannelore, comportament la extreme pe ”Insula Iubirii”. Goală în faţa ispitei

De: Alexandra Necsoiu / 05.11.2018, 11:19
Hannelore, comportament la extreme pe ”Insula Iubirii”. Goală în faţa ispitei
Un comportament extrem al lui Hannelore îl bulversează pe Andi, astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”, dar şi pe toţi ceilalţi din jurul lor, după ce tânăra viitoare mireasă face o serie de gesturi şocante.

Hannelore reuşeşte să îi bulverseze pe toţi cei din jurul său cu un comportament greu de explicat atunci când vine vorba de ispita alături de care şi-a petrecut timpul pe ”Insula Iubirii”. După ce îi solicită prezenţa, o caută în mod activ şi se supără când nu primeşte atenţia lui Andi, Hannelore se plânge apoi că acesta ar forţa-o să facă anumite lucruri.

”Mie nu îmi place aşa, mă forţează la nişte lucruri. Eu nu vreau să frâng inima nimănui. Andi îşi doreşte mai mult, dar eu nu pot să îi ofer şi nu din cauza lui Bogdan. Şi nu pentru că nu îl plac, dar nu e momentul. Nu vreau să merg cu el la date la final, nu vreau să îi dau speranţe”, s-a plâns aceasta producătorilor, după ce cu o seară înainte şi-a dat bluza jos şi a rămas dezbrăcată în faţa ispitei.
Aşteptându-se să fie compătimită, Hannelore se blochează atunci când este întrebată dacă vrea ca Andi să fie scos de pe ”Insula Iubirii”. Ce a răspuns aceasta şi ce a urmat după decizia ei, telespectatorii pot afla astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”.
 

Tags: