Hannelore dă un ultimatul pe ”Insula Iubirii”, chiar înainte de nuntă: ”Asta e ultima lui şansă”

De: Cristiana Trifu / 17.09.2018, 12:24
Hannelore dă un ultimatul pe ”Insula Iubirii”, chiar înainte de nuntă:  ”Asta e ultima lui şansă”
Un nou cuplu a ajuns pe ”Insula Iubirii”, în timp ce un altul s-a destrămat deja, aseară. Ce se va întâmpla cu protagoniştii, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.


Cu instrucţiuni clare primite de acasă, de la logodnica sa, Mari, Iulian a părut iniţial că a intrat în defensivă, iar toate interacţiunile sale cu ispitele au fost din complezenţă. Abia după ce a început să discute mai mult cu Irina a început să uite câte puţin de regulile stabilite de Mari – a dansat alături de ea, au intrat în ocean, au petrecut timp la piscină şi chiar a început să vorbească despre el, dar şi despre relaţia sa. ”Am venit aici pentru că ea a vrut. Vrea să vadă de ce sunt eu prea cuminte”, i-a spus acesta Irinei într-o discuţie de a durat până aproape de răsărit.
 

Ca urmare, chemat la Bonfire pentru a vedea imagini cu iubita sa în timp ce flirta cu George, Iulian a părut să se simtă mai degrabă eliberat, spre surprinderea celorlalţi concurenţi şi chiar a ispitelor, iar de acolo până la primul sărut al său cu Irina a mai fost doar un pas.
În acest timp, la Minitel, Mari a trecut prin mai multe transformări în doar câteva ore, iar în cele din urmă l-a ”convocat” pe George pentru a-i explica faptul că şi-ar dori să cunoască toate ispitele, fără să nege însă că între cei doi există atracţie. Mai mult, Mari a dar semne că şi-ar dori să intre şi în atenţia ispitei la care se gândea încă dinainte să plece de acasă: Andi, cel care nu are însă ochi pentru altcineva în afară de Hannelore.
Seara însă, pusă faţă în faţă cu Irina la Bonfire, Mari a aflat că Iulian nu a avut nici un lucru frumos de spus despre ea sau despre relaţia lor şi în ciuda faptului că bravează şi cere să vadă dovezi pentru orice, imaginile sunt grăitoare pentru iubita acestuia, care izbucneşte în lacrimi. ”O secundă nu mă aşteptam la asta de la el, eu în mine nu aveam încredere!”, a spus acesta. Soluţia pentru toată revolta vine la răsărit, când George o ajută să taie brăţara.

În acest timp, Hannelore şi Bogdan şi-au petrecut fiecare ziua la date-uri alături de Raul şi, respectiv, Maria. După o zi frumoasă petrecută în safari, Hannelore îi face lui Raul o mărturisire neaşteptată: ”Asta e ultima lui şansă. M-a înşelat înainte să plecăm de acasă. Vorbitul pe ascuns şi mesajele şterse mă deranjează”, a spus aceasta, în timp ce pe insula cealaltă, o zi plină de adrenalină îl făcea pe iubitul ei să vadă ispita cu alţi ochi. ”Să fi văzut-o pe viteaza asta, am şi râs, ne-am distrat, am purtat şi conversaţii. Ştii ce m-a surprins, că nu e ca la TV, e o femeie Ok cu care ai ce discuta şi nu are nici cea mai mică intenţie de a trage de tine”, le-a povestit acesta băieţilor despre Maria.

Andreea şi Gabriel, noul cuplu ajuns pe ”Insula iubirii”, au deja o relaţie de doi ani şi jumătate, după ce s-au cunoscut pe stadionul din Reşiţa, iar ea mărturiseşte că a fost cea care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ca urmare, cu ajutorul unui prieten a făcut cunoştinţă cu Gabi, iar de atunci formează un cuplu. ”Din partea mea nu a fost atracţie la prima vedere. Mă aşteptam ca, la 30 de ani, o să descopăr o femeie matură, dar ea e un copil”, mărturiseşte bărbatul. Cei doi şi-ar dori însă să poată comunica mai bine şi să nu se mai certe atât de des, din nimicuri, dar şi ca relaţia lor să se maturizeze. ”Nu mă simt încă împlinit, vreau să mă schimb şi pe plan profesional şi personal. Mi-aş lua o locuinţă nouă”, mai spune Gabi.
Cum va continua aventua acestora pe ”Insula Iubirii”, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.