Hannelore şi Andi, mesaje secrete pe ”Insula Iubirii”: ”Ai răbdare, nu m-ai pierdut”

De: Alexandra Necsoiu / 05.11.2018, 13:22
Hannelore şi Andi, mesaje secrete pe ”Insula Iubirii”: ”Ai răbdare, nu m-ai pierdut”
Încercând să se ascundă de privirile celorlalţi, Hannelore a încercat să păcălească microfoanele şi camerele de pe ”Insula Iubirii” şi a găsit un limbaj secret care o ajută să îi trimită mesaje ispitei sale preferate.

”Am observat că sunt nişte apropieri pe care eu nu le-aş face niciodată. Nu pot să îmi dau seama dacă e confuză sau dacă nu mai ţine la mine, nu ştiu de ce nu a renunţat la brăţară. Îmi vine să plâng continuu, sunt într-un continuu stres. Încerc să îmi umplu timpul cu activităţi, eu nu am fost niciodată aşa sensibil, plin de regrete, cu un milion de gânduri, cu o listă de întrebări. Nu sunt naiv, dar merită să îmi dau sufletul pentru această femeie!”, a spus Bogdan, iubitul lui Hannelore, după ce a văzut cum îşi petrece aceasta timpul cu Andi.

În acest timp, la Minitel, Andi s-a arătat bulversat de comportamentul iubitei lui Bogdan. ”Sunt deranjat de Hannelore, de comportamentul ei haotic şi confuz: azi stabilim ceva, peste două ore nu mai e valabil”, a spus ispita.
Mărul discordiei a fost un tatuaj cerut de ea şi pe care Andi a acceptat să îl facă, în ciuda convingerilor sale, pentru ca mai apoi aceasta să schimbe zâmbete şi îmbrăţişări cu Raul. ”Am văzut-o din nou în braţele lui, ea ştiind că mă deranjează asta, tot a făcut-o”, a spus Andi, care a aşteptat până când a putut avea o conversaţie serioasă cu Hanne.

”Eu am nişte cratere mari în suflet, doar că le maschez. Nu vreau să fie doar o chestie de moment”, i-a spus aceasta lui Andi, în timp ce îi transmitea mesaje egale şi lui Raul. Mai târziu, însă, după ce la ieşirea în piaţa de noapte s-a purtat din nou distant cu Andi, iar acesta a început să o ignore, aceasta a început să îi reproşeze că el ar fi determinat-o să facă toate gesturile pe de cu o seară înainte. 

La întoarcerea de la date, fetele au găsit Minitel-ul în beznă, o aşa-zisă pană de curent, la care în teorie camerele şi microfoanele nu merg, fiind folosită pentru ca ”Insula Iubirii” să încerce încă o dată să încerce să afle ce ascunde atât de bine Hannelore. În acest timp, la un Bonfire la care au participat Eugenia, Savin, Bianca şi Raul, tot viitoarea mireasă a fost subiectul principal de discuţie. ”O femeie, când e fericită, o vezi prin toţi porii, dar nu am văzut această fericire în ea. Mărturisesc că am fost atras de ea la început, este peste tot ce am văzut aici în trei sezoane. Ea nu va face nimic aici, miza e prea mare pentru ea. În ceea ce o priveşte, mi-am dat seama că pentru ea Insula Iubirii va începe după ce va pleca de aici. După ce voi nu mai puteţi filma, înregistra, controla”, a spus ispita, care a decis să se retragă din aceste jocuri şi să plece de pe ”Insula Iubirii”. În timp ce Raul mărturisea că simte atracţie din partea lui Hannelore, în casă, convinsă fiind că nu o aude şi altcineva, Hannelore a dat explicaţii detaliate. ”Nu am o relaţie fericită… eu plătesc chiria, gazul, eu lucrez pentru amândoi, el lucrează doar pentru el, banii lui sunt doar pentru el”, le-a spus Hannelore celore de la Minitel. 

În timp ce Andi încerca să păstreze distanţa, Hannelore a făcut însă încă un pas înainte şi a cerut să meargă cu acesta la o şedinţă foto visată de ea, la care din nou, aceasta a fost extrem de senzuală şi zâmbitoare. Farmecele sale nu au mai dat însă rezultate, după ce Andi a aflat cu o zi înainte că toate aceste zâmbete şi semne nu îi sunt adresate doar lui, astfel că din nou Hannelore şi-a schimbat comportamentul – a început să se plângă la acesta de Cati şi chiar la producătorul emisiunii. ”Mie nu îmi place aşa, mă forţează la nişte lucruri. Eu nu vreau să frâng inima nimănui. Andi îşi doreşte mai mult, dar eu nu pot să îi ofer şi nu din cauza lui Bogdan. Şi nu pentru că nu îl plac, dar nu e momentul. Nu vreau să merg cu el la date la final, nu vreau să îi dau speranţe”, s-a plâns aceasta, crezând că discuţia nu este înregistrată şi a plusat chiar spunând că nu ar fi vrut să iasă la date cu acelaşi bărbat. Întrebată însă dacă vrea ca Andi să fie scos de pe ”Insula Iubirii”, aceasta a refuzat, convenind să îi facă şi acestuia cunoscute intenţiile sale. Cu toate acestea, seara, Hannelore a avut un comportament complet diferit, ba chiar a făcut o mişcare riscantă: i-a transmis un mesaj lui Andi folosindu-se de literele de pe brăţara roşie a relaţiei. ”A început să îmi arate literele, formând cuvintele – AI RĂBDARE, NU M-AI PIERDUT”, a dezvăluit Andi.

De partea cealaltă, Cati i-a povestit lui Andi discuţia avută cu Hannelore, iar acesta, aflând minciunile, a început să divulge tot mai mult din limbajul secret pe care aceştia l-au dezvoltat fără ca cei din jur să fi remarcat.
În acest timp, George şi Cati şi-au petrecut seara în dormitor şi chiar dacă iubita lui Răvan a fost singura care a spus de la început că e convinsă că lipsa curentului este doar o strategie, asta nu a împiedicat-o să se lase mângâiată şi sărutată de George în pat. ”Ea face exact ce are în cap şi nu cred că o mai interesează ce va spune altcineva”, a spus ispita.

De partea cealaltă, la Purimuntra, Răzvan a anunţat că face greva foamei, fără să impresioneze însă pe nimeni. ”Nu mai mânânc nimic, nu mă mai simt bine aici, nu mai vreau nimic! Îmi schimb număr, o blochez şi pe Facebook, nu mai vreau să dea de mine! Vine aici şi se îndrăgosteşte? Să fie sănătoasă, au am fost sincer cu ea, cea mai mare greşeală a mea”, a încercat acesta să îi spună Danei. Iar dacă cei de la Purimuntra şi-au dat seama că este doar încă un scenariu pus la cale ca să ascundă supărarea după ce a fost demascat la Bonfire, Dana este singura care îşi continuă rolul, amuzată de situaţie. ”O să ajungă acasă şi toţi băieţii vor face glume pe seama lui”, a spus ispita.

De la supărare, Răzvan a ajuns foarte uşor la denigrarea lui Cati, legându-se de faptul că nu vrea să lucreze şi că preferă să stea pe banii părinţilor săi, deşi are la rândul său un copil. ”Face pe proasta, ca să-i fie bine”, a concluzionat acesta.