Haos in Giulesti! Rapid a fost eliminata din Cupa

De: Mirel Mircea / 28.02.2008, 10:28
Haos in Giulesti! Rapid a fost eliminata din Cupa
Mircea Rednic spera ca meciul cu Unirea Urziceni, din sferturile Cupei Romaniei, sa fie inceputul revirimentului giulestean

In plin scandal cu proprii jucatori, Mircea Rednic spera ca meciul cu Unirea Urziceni, din sferturile Cupei Romaniei, sa fie inceputul revirimentului giulestean.

Din pacate pentru antrenorul rapidist socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Jucatorii sai au prestat unul dintre cele mai slabe jocuri din ultimii ani, astfel ca deznodamantul partidei a putut fi anticipat inca din prima repriza, chiar daca Dani Coman s-a incapatanat sa-si salveze colegii, prin interventiile de exceptie la cele doua suturi ale lui Danalache si parada de la penaltiul executat de Galamaz, toate in prima repriza.

Totusi inevitabilul s-a produs, in minutul 67, cand Bogdan Mara a reusit sa-l invinga pe Coman cu o lovitura de cap trimisa aproape de vinclul portii rapidiste si a adus calificarea istorica pentru Urziceni in semifinalele Cupei Romaniei.

A fost una dintre cele mai negre seri din istoria fotbalului giulestean, gestul din minutul 65, cand Marius Constantin si Dani Coman au refuzat sa preia banderola de capitan dupa iesirea lui Pancu, fiind de-a dreptul umilitor pentru o echipa cu traditia Rapidului.

La final, patronul Rapidului, George Copos si-a manifestat nemultumirea si a admis ca la Rapid sunt probleme grave.

"Avem probleme mari la echipa, dar nu am solutii. Am incredere in Mircea Rednic, el a facut ca in tur sa fim pe locul doi, dar s-a intamplat ceva in iarna. Eu dau salarii de 100.000-200.000 de euro pe an, poate cele mai mari din Romania, eu le creez conditii, ce pot sa fac? Se pare ca cei din provincie se organizeaza mai bine, sunt mai seriosi. Am vazut ca nimeni nu voia sa ia banderola de capitan, inseamna ca se intampla ceva. Toti suntem vinovati", a declarat Copos.