Haos in Kosovo! Politia ONU se retrage

Apropo.ro / 17.03.2008, 14:00
Haos in Kosovo! Politia ONU se retrage
Politia ONU a primit ordin sa se retraga din partea de nord a orasului divizat etnic Kosovska Mitrovita, dupa protestele de astazi.

Politia ONU a primit ordin, astazi, sa se retraga din partea de nord a orasului divizat etnic Kosovska Mitrovita, a declarat un oficial de rang inalt al politiei.

Politistii ONU si efective din cadrul KFOR au retinut, in aceasta dimineata, 53 de sarbi care ocupau doua tribunale ale Natiunilor Unite din orasul Kosovska Mitrovita, in urma unei operatiuni declansate luni dimineata, a declarat un purtator de cuvant al politiei.

Si trupele NATO au fost atacate cu arme de foc automate, astazi, in timpul protestelor sarbilor din orasul Kosovska Mitrovita, situat in nordul Kosovo, a declarat un purtator de cuvant francez al NATO.

Ministrul sarb pentru Kosovo, Slobodan Samardzici, a cerut ONU sa ii elibereze pe sarbii arestati de fortele internationale in incinta a doua tribunale ale Natiunilor Unite din Kosovo, pe care le ocupau incepand cu ziua de vineri, a relatat agentia Tanjug. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Cum comentezi situatia din Kosovo si cum crezi ca va evolua aceasta?

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!