Happy Ho! Ho! Hour! – editie speciala de Craciun

De: Dragos Tanase / 18.12.2007, 10:09
Romanii au intalnire cu Mos Maruta, care le aduce tuturor un Craciun si jumatate la "Happy Ho! Ho! Hour!", pe 25 decembrie.

Romanii au intalnire cu Mos Maruta, care le aduce tuturor un Craciun si jumatate la “Happy Ho! Ho! Hour!”, pe 25 decembrie.

De la ora 14.00 la 15.45, Catalin Maruta ii va face concurenta lui Mos Craciun intr-o editie speciala cu multe surprize si cadouri. El promite ca va implini multe dorinte si va face daruri pe masura atat celor mici, cat si celor mari.

”La 3 ani imi doream sa fiu Mos Craciun, ca sa imi pot aduce toate jucariile din lume. Iata ca la Happy Hour dorinta mi s-a indeplinit!”, marturiseste Maruta.

Din jiltul lui Mos Craciun, Maruta le aduce telespectatorilor Pro TV cele mai frumoase daruri: de la o zapada ca-n povesti, la cele mai calde colinde, cei mai veseli invitati si cele mai gustoase bunatati de Craciun.

Dupa o lunga absenta, Cleopatra si Pavel Stratan vor fi prezenti in editia speciala a emisiunii ”Happy Hour” pentru a vorbi despre cum se petrece aceasta sarbatoare in familie, dar si pentru a prezenta cel mai recent videoclip al lor.

Cei doi isi vor face o aparitie ca-n basme in studioul show-ului de la Pro TV: intr-o caleasca trasa de un cal alb si insotiti de un valet, asa cum se cuvine pentru o mica printesa cum e Cleopatra.

Si pentru ca tot anul micuta a fost cuminte, ea va avea parte de o surpriza chiar in studioul ”Happy Hour”: telespectatorii Pro TV vor putea vedea in premiera ce cadou va primi Cleo de la Mosul.

Maestrul Gheorghe Dinica este si el invitatul lui Mos Maruta in editia speciala de la Pro TV. Nascut chiar in ziua de Craciun, actorul a ales sa se sarbatoreasca la ”Happy Ho! Ho! Hour” alaturi de Maruta si invitatii sai si sa le aduca in dar celor de acasa o “Mica serenada”.

Acestuia i se vor alatura si Nicolae Furdui Iancu si copii sai, Maria si Tudor, insotiti de Orchestra „Crai Nou”, care vin sa-i colinde pe toti romanii cu cele mai frumoase cantece de sarbatoare.

Surprizele lui Mos Maruta nu se opresc insa aici, pentru ca tespectatorii Pro Tv se vor intalni si cu Humulestenii, cu Muzica Militara a Fortelor Navale Romane care va rasuna in platoul ”Happy Hour” pe ritmul celor mai cunoscute cantece de Craciun, dar vor afla si cine este Motanul Descaltat si vor auzi ce urari are Mosul pentru vedetele autohtone.