Happy Hour, editie speciala de Craciun!

Apropo.ro / 25.12.2008, 08:00
In dupa-amiaza de Craciun, romanii au parte de o portie mare de veselie intr-o editie speciala "Happy Hour"!

In dupa-amiaza de Craciun, romanii o fac lata inca o data si au parte de o portie mare de veselie intr-o editie speciala "Happy Hour"!

Pe 25 decembrie, de la ora 15.30, Catalin Maruta vine la Pro Tv cu tolba incarcata de voie buna, muzica de sarbatoare si invitati unul si unul.

Timp de mai bine de o ora, Maruta ii va face concurenta lui Mos Craciun intr-o editie speciala cu multe surprize si cadouri de neuitat.

In chip de colindatori vor veni la "Happy Hour" Dumitru Farcas, Marius Teicu, familia Doroftei, dar si Loredana.

Pentru ca romanii stiu cel mai bine sa sarbatoreasca in familie, Leonard si Monica Doroftei sosesc la Pro Tv, impreuna cu cei trei copii ai lor, pentru a povesti despre cum vine Mosul la ei acasa, in fiecare an, ce cadouri au primit cei mici, dar si unde isi vor petrece Revelionul. Cei mici i-au marturisit lui Maruta ca ei cred in Mos Craciun si ca acesta exista in sufletul fiecaruia dintre noi.

Happy HourMai mult, Alex, fiul cel mic al lui Doroftei, a urcat curajos pe scena, alaturi de bandul happy, pentru a canta un colind in limba engleza.

Leonard Doroftei nu s-a lasta nici el mai prejos si, secondat de Maruta, a interpretat Plugusorul in varianta moderna, cu versuri improvizate.

Si cum petrecere fara muzica nu exista, Maruta ii invita de Craciun in platoul imbracat in podoabe de sarbatoare pe Loredana, Dumitru Farcas si Marius Teicu.

Imbracat in port popular, Dumitru Farcas i-a povestit lui Maruta ca taragotul care l-a facut celebru are deja onorabila varsta de 110 ani, dar si ca acasa la el, in Maramures, sarbatoarea Craciunului are un farmec aparte.

In ziua de Craciun va colinda la "Happy Hour" si Loredana, care i-a marturisit lui Maruta ca isi doreste ca Mosul sa ii aduca un ponei.

Surprizele lui Mos Craciun nu se opresc insa aici, pentru ca la "Happy Hour", in editia speciala toti cei prezenti o vor face lata inca o data si se vor bucura de cele mai calde colinde, de cei mai veseli invitati si, cum îi sta bine romanului, de cele mai gustoase bunatati de Craciun.