Happy Hour – Retrospectiva săptămînii

Apropo.ro / 25.02.2008, 00:00
Happy Hour - Retrospectiva săptămînii
10.000 de dolari: acesta este premiul concursului pentru cel mai bun imitator al lui Crazy Loop, personajului creat de Dan Bălan. Iniţiat pe 5 februarie de o agenţie din Statele Unite, pe site-ul www.stupidvideos.com, concursul a strîns pînă în prezent zeci de tineri care s-au filmat în ipostaza lui Crazy Loop, au postat filmuleţele pe Internet şi speră acum la cît mai multe voturi.

Doi dintre participanţii la acest concurs au fost prezenţi la PRO TV marţi, 19 februarie. Stelistul Bănel Nicoliţă a acceptat în premieră o invitaţie la o emisiune de televiziune şi s-a aflat astfel luni, 18 februarie, în studioul ”Happy Hour”. Miercuri, 20 februarie, telespectatorii lui Măruţă l-au cunoscut pe fotbalistul Happy Hour! Sosit tocmai din Bahamas, fotbalistul joacă la Ceahlăul Piatra Neamţ şi toată lumea îl strigă Happy Hour, ca să aibă succes la fotbal cum are Măruţă în televiziune. Fundaşul se numeşte de fapt Happy Hall, însă în România a fost rebotezat după numele emisiunii de la PRO TV.

Actriţa Luminiţa Erga a venit la ”Happy Hour” însoţită de cele două gemene ale sale, de 3 anişori, şi a vorbit despre cel mai recent proiect în care este implicată: serialul ”Arestat la domiciliu”, de la PRO TV.