Happy Hour sărbătoreşte 1 decembrie cu români de success

Apropo.ro / 24.11.2008, 00:00
Happy Hour sărbătoreşte 1 decembrie cu români de success
Cătălin Măruţă sărbătoreşte cea mai no­rocoasă happy nation, cu bune şi rele. Sub sloganul ”Hai noroc că sînt român: România, te iubesc!”, Măruţă devine gazda unui show special, difuzat în direct pe parcursul întregii zile, care îi îndeamnă pe invitaţi să îşi povestească norocul.

Cîştigător al concursului ”Hijo de babel”, Costel Busuioc va vorbi la ”Happy Hour” despre cum i s-a schimbat viaţa de cînd a devenit cunoscut, în timp ce Linda Teodosiu, fata saxofo­nistului Flavius Teo­dosiu şi cea care a făcut furori la concursul ”Germania îşi caută su­perstarul”, va povesti de pe Happylica cît de no­rocoasă e că s-a născut româncă.

La rîndul ei, Oana Chiţu, considerată de criticii muzicali Edith Piaf de România, vine însoţită de taraful său multicultural, format din greci, sîrbi şi moldoveni, pentru a arăta că românii sînt talentaţi în orice colţ al lumii.

Dan Bălan, Rona Hartner şi Ileana Lazariuc, care nu mai au nevoie de nici o pre­zentare, dezvăluie şi ei la PRO TV secretele succesului lor şi vorbesc despre bucuria de a fi român. Bucurie molipsitoare, după cum a descoperit chiar Măruţă, care a stat de vorbă cu fotbaliştii străini de la CFR Cluj.

”Sînt deja la a doua sărbătoare pe care o petrec la PRO TV, aşa că nu pot decît să le urez românilor să petreacă happy, alături de noi. Pentru că le va aduce ro­mânilor un show tonic, amuzant şi plin de cu­loare. Cît de­spre cei 13 ani pe care PRO TV îi împli­neşte anul acesta de 1 decembrie, pentru mine sînt cu no­roc, nicidecum cu ghi­nion: într-un an de am reuşit să fim lideri de audienţă şi le-am oferit telespecta­to­rilor cele mai tari su­biecte. Iar ei ne-au răs­plătit din plin”, încheie vedeta PRO TV.