Happy Hour şi tolba Moşului Măruţă

Apropo.ro / 22.12.2008, 00:00
Happy Hour şi tolba Moşului Măruţă
Pe 25 decembrie, Cătălin Măruţă vine la PRO TV cu tolba încărcată de voie bună, muzică de sărbătoare şi invitaţi unul şi unul.

Timp de mai bine de o oră, Măruţă îi va face concurenţă lui Moş Crăciun într-o ediţie specială cu multe surprize şi cadouri de neuitat. În chip de colindători vor veni la ”Happy Hour” Dumitru Fărcaş, Marius Ţeicu, familia Doroftei şi Loredana.

Pentru că românii ştiu cel mai bine să sărbătorească în familie, Leonard şi Monica Doroftei sosesc la PRO TV împreună cu cei trei copii ai lor, pentru a povesti despre cum vine Moşul la ei acasă, în fiecare an, ce cadouri au primit cei mici, dar şi unde îşi vor petrece Revelionul.

Îmbrăcat în port popular, Dumitru Fărcaş i-a povestit lui Măruţă că taragotul care l-a făcut celebru are deja onorabila vîrstă de 110 ani, dar şi că acasă la el, în Maramureş, sărbătoarea Crăciunului are un farmec aparte.

În prima zi de Crăciun, va colinda la ”Happy Hour” şi Loredana, care i-a mărturisit lui Măruţă că îşi doreşte ca Moşul să îi aducă un ponei.