Hard disk-ul la putere

Apropo.ro / 13.03.2006, 17:09
Hard disk-ul la putere
Ce discuri? Ce casete cu banda digitala? In hard disk-ul incorporat al camcorderului Sony DCR-SR100 inghesui pana la sapte ore de inregistrare video cu rezolutia de 3 MP la calitate DVD si maxim 21 de ore la calitatea cea mai slaba. Dupa ce s-a umplut, leaga-l la PC prin cablul USB si

Ce discuri? Ce casete cu banda digitala? In hard disk-ul incorporat al camcorderului Sony DCR-SR100 inghesui pana la sapte ore de inregistrare video cu rezolutia de 3 MP la calitate DVD si maxim 21 de ore la calitatea cea mai slaba.

Dupa ce s-a umplut, leaga-l la PC prin cablul USB si apasa butonul magic DVD burn ascuns in spatele ecranului LCD de 2,7 inci. Daca ai un DVD-RW instalat in PC si un disc gol la indemana, o atingere a respectivului buton transfera automat ditamai filmul direct pe DVD. O ora de film la calitate maxima iti da 30 de minute de asteptare. SR100 se intelege de asemenea cu microfonul Bluetooth cu rol de inregistrare audio a canalului central din schema 5.1.

Desi nu ti-ar recomanda nimeni treaba asta in ruptul capului, ai putea scapa din cand in cand camcorderul pe jos. E inzestrat cu elemente care absorb socurile, iar un sistem pe nume G-senzor simte caderea aparatului si opreste hard disk-ul pentru a proteja datele inregistrate. SR100 se lasa asteptat in magazinele americane si in vestul Europei pana in mai. Prezenta in Romania este inca incerta.

Rezolutie video: 3MP

Rezolutie foto: 3MP

Zoom optic: nespecificat (lentile Carl Zeiss Vario-Sonnar T*)

Ecran: LCD, 2,7 inci

Suport inregistrare: HDD – 30GB

Conectivitati: USB, AV

Pret estimativ: 1.100 USD

www.sony.com

Sursa: