Harper’s Bazaar: Kate Middleton, cel mai bine imbracata femeie in 2011

Apropo.ro / 01.11.2011, 13:30
Ducesa de Cambridge Kate Middleton este cu adevarat o printesa a stilului, in viziunea celor de la Harper's Bazaar.

In topul celor mai bine imbracate femei din 2011, realizat de revista Harper’s Bazaar, Ducesa de Cambridge Kate Middleton ocupa prima pozitie.

Kate Middleton

Printesa modei si a stilului, Kate, a reusit sa impresioneze prin simplitate si eleganta, naturalete si bun gust la fiecare aparitie in public.

Harper’s Bazaar sustine ca printesa Kate si-a castigat premiul pentru evolutia vestimentara, pozitiva.

In timp ce Vivienne Westwood a considerat-o banala pe Ducesa, in ce priveste stilul vestimentar, de partea cealalata a baricadei multimea a considerat-o un model de urmat. Totul a pornit de la nunta sa, alegand-ul ca designer pe Sarah Burton/Alexander McQueen pentru rochia de mireasa, dar si pentru rochia de la petrecerea ce a precedat nunta.

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge este o persoana influenta, in ce priveste stilul, cu atat mai mult cu cat isi alege haine de la branduri celebre, dar si articole mai simple, de la creatori mai putin cunoscuti. Indiferent ce haina va purta, Middleton ii da valoare atunci cand o poarta.

Kate Middleton a intrat si in atentia celor de la Vanity Fair, care a inclus-o in clasamentul celor mai bine imbracate, insa pe pozitii inferioare. Iata ca evolutia ei a fost una buna.

Si daca Middleton este un exemplu fashion, si printul William impresioneaza. Printul William al Marii Britanii a fost desemnat „cea mai influenta personalitate a anului 2011” in cadrul unui sondaj Askmen.com.

Kate si William

In topul 20 cele mai bine imbracate femei in 2011, al celor de la Harper’s Bazaar, Kate este urmata de cantareata Florence Welch, pe locul al treilea se afla actrita Andrea Riseborough, pe locul patru este Kate Moss, iar pe locul cinci actrita Tilda Swinton.

In top 20 se mai regasesc vedete precum Keira Knightley, Stella McCartney, Emma Watson sau Samantha Cameron, sotia premierului britanic.