Harrison Ford a fost operat la picior

De: Marian Andrei / 20.06.2014, 16:00
Harrison Ford a fost operat la picior
Harrison Ford, care s-a rănit la gleznă în timpul filmărilor pentru cea de-a șaptea peliculă din franciza "Războiul stelelor", a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul afectat, a declarat ieri purtătoarea sa de cuvânt.

Ford, care a fost rănit pe 12 iunie în timp ce filma la Pinewood Studios, în aproprierea Londrei, pentru „Războiul stelelor VII”, se simte bine după operație și va începe în curând programul de recuperare a precizat Ina Treciokas, purtătoarea de cuvânt a actorului.

La rândul său, producătorii filmului au precizat că filmările continuă conform planului, până la recuperarea completă a lui Harrison Ford.

Acțiunea filmului „Războiul stelelor VII”, în care Ford joacă rolul lui Han Solo, are loc la 30 de ani după „Întoarcerea lui Jedi: Ediție specială” (1983), însă scenariul a fost păstrat secret.

Cel de-al șaptelea film din franciza „Războiul stelelor/ Star Wars” va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015, iar studiourile Disney intenționează să realizeze, în paralel cu cele trei lungmetraje din serie, producții spin-off, cu o poveste independentă.