Harrison Ford şi Ed Helms vor juca în comedia ‘Burt Squire’ pentru STXfilms

De: Andra Voiculescu / 19.10.2020, 20:35
Harrison Ford şi Ed Helms vor juca în comedia ‘Burt Squire’ pentru STXfilms

Harrison Ford şi Ed Helms vor juca în comedia „Mizerabilele aventuri ale lui Burt Squire la bordul Horn High Yo” (“The Miserable Adventures of Burt Squire Aboard the Horn High Yo”) pentru STXfilms.

Inspirat de o poveste adevărată, filmul se învârte în jurul unui bărbat de familie – portretizat de Helms – care pe fondul unei crize de vârstă mijlocie se angajează în ceea ce speră să fie o vacanţă de vis cu vela, dar ajunge să naufragieze în Oceanul Atlantic cu un căpitan fermecător, interpretat de Harrison Ford.

Anunţul a fost făcut azi de Adam Fogelson, preşedintele STXfilms Motion Picture Group.

Scenariul proiectului este scris de Ben Bolea. Mickey Liddell de la LD Entertainment şi Pete Shilaimon produc filmul alături de Kim Zubick. Michael Glassman de la LD va fi producător executiv.

După revenirea la rolul lui Han Solo din „Star Wars”, Ford a jucat cel mai recent în „The Call of the Wild” pentru Amazon şi în „Blade Runner 2049” ca Rick Deckard. Urmează să joace în „The Staircase” (Annapurna Television) şi să-şi reia rolul din Indiana Jones. Ford este reprezentat de UTA.

Cel mai recent, Helms a jucat în „Coffee and Kareem” şi „Tag” (Netflix), după ce a jucat în „The Office” în rolul lui Andy Bernard şi în „The Hangover trilogy” în rolul lui Stuart Price.

Helms este reprezentat de UTA, Artists First şi Schreck Rose Dapello Adams Berlin & Dunham.

Filmul va fi supervizat de directorii STXfilms, Drew Simon şi Spencer Ela.

 

Sursa foto: captura YouTube