Harry Brant, fiul top-modelului Stephanie Seymour, decedat din cauza unei supradoze de droguri

De: Loredana Toma / 19.01.2021, 12:05
Harry Brant, fiul top-modelului Stephanie Seymour, decedat din cauza unei supradoze de droguri

Harry Brant, fiul în vârstă de 24 de ani al top-modelului și actriței Stephanie Seymour și al miliardarului Peter M. Brant, a murit din cauza unei supradoze de droguri accidentale. Părinții săi au făcut public faptul că, de mai mulți ani, fiul lor era într-o luptă continuă cu dependența de droguri.

Harry era implicat în modă și avea planuri mari pentru viitor

Deseori, tânărul a fost văzut pe covorul roșu și la diverse evenimente mondene, întrucât era implicat în mai multe proiecte legate de modă. În 2015, Harry Brant și fratele său Peter Jr au lansat, împreună cu compania de cosmetice MAC, o linie de produse cosmetice unisex. Harry era un susținător al ideii că și bărbații ar trebui să folosească produse de machiaj. Tânărul era implicat și în modelling, lucrând deseori cu Vogue și Balmain.

În 2016 a fost arestat pentru posesie de droguri și alte infracțiuni minore, însă, potrivit părinților săi, anul acesta plănuia să intre într-un centru specializat pentru un program de dezintoxicare, pentru ca, mai apoi, să se implice mai mult în afacerile tatălui său.

“Vom fi mereu triști pentru plecarea sa prea devreme din această lume. A realizat o mulțime de lucruri în cei 24 de ani ai săi și regretăm enorm că n-a avut ocazia să arate cât de multe lucruri ar fi vrut și ar fi putut să realizeze”, au declarat părinții lui pentru The New York Times.

Top-modelul Stephanie Seymour este celebră pentru apariția sa în două clipuri ale trupei Guns N’ Roses, „Don’t Cry” și „November Rain”. De altfel, aceasta a avut o relație intens mediatizată cu solistul trupei, Axl Rose, în anii 1990. Seymour a pozat pentru cele mai importante publicații de modă, precum Vogue și Harper’s Bazaar, și a fost model pentru Victoria’s Secret.

CITEȘTE ȘI: Producătorul muzical Phil Spector, condamnat pentru crimă, a murit

FOTO: Profimedia Images