Harry Potter a vrajit-o pe Hermione de Valentine`s Day

De: Manuela Stoicescu / 19.02.2008, 13:11
Harry Potter a vrajit-o pe Hermione de Valentine`s Day
Actorii Daniel Radcliffe si Emma Watson, interpretii personajelor Harry Potter si Hermione, au avut o intalnire secreta in ziua de Sfantul Valentin.

Actorii Daniel Radcliffe si Emma Watson, interpretii personajelor Harry Potter si Hermione, au avut o intalnire secreta in ziua de Sfantul Valentin, potrivit mirror.co.uk.

"Au ajuns tarziu in bar, in jur de ora 10 seara, si au stat afara, tinandu-se in brate pentru a se incalzi", a spus un martor. "Au parasit barul impreuna, cu capetele apropiate, soptindu-si unul celuilalt cuvinte, si s-au indreptat spre locuinta lui Daniel".

"Emma purta o bluza neagra si o esarfa asortata si se uita neincetat peste umar ca si cum n-ar fi vrut sa fie recunoscuta. Cand ceilalti oameni din bar si-au dat seama despre ce cuplu e vorba si au inceput sa-i arate pe cei doi cu degetul, Emma si-a infasurat esarfa in jurul capului astfel incat doar ochii i se mai vedeau, ceea ce l-a facut pe Daniel sa pufneasca in ras. Actorul s-a purtat tot timpul ca un adolescent indragostit pana peste cap".

Afla mai multe pe Mediafax.ro