Harry Potter si Prizonierul din Azkaban

Apropo.ro / 10.12.2002, 15:34
Harry Potter si Prizonierul din Azkaban
PROVIDEO VA PREZINTA Din 23 noiembrie, Harry Potter face o noua vraja... pe caseta video si DVD! Nu pierde cele mai noi aventuri magice ale lui Harry Potter si ale prietenilor sai in superproductia "Harry Potter si Prizonierul din Azkaban". Urca in Autobuzul

PROVIDEO VA PREZINTA

Din 23 noiembrie, Harry Potter face o noua vraja… pe caseta video si DVD! Nu pierde cele mai noi aventuri magice ale lui Harry Potter si ale prietenilor sai in superproductia „Harry Potter si Prizonierul din Azkaban”.

Urca in Autobuzul Cavalerilor, invata vraji noi, ajuta-l pe hipogriful Buckbeak si fereste-te de Sirius Black (prizonierul evadat si Azkaban) impreuna cu Harry Potter, Ron si Hermione! Traieste cea mai incitanta experienta vrajitoreasca!

Cel mai recent film al lui Harry Potter se afla sub bagheta regizorala a lui Alfonso Cuaron, scenariul ii apartine lui Steve Kloves fiind bazat pe cartea celebrei J.K. Rowling.

„Harry Potter si Prizonierul din Azkaban” aduce mult mai multa aventura si magie ca oricand. Filmul reuneste personajele cunoscute si indragite din partile anterioare: Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger), Rupert Grint (Ron Weasley), dar si profesorii de la Hogwarts – Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Alan Rickman (Severus Snape), Maggie Smtih (Minerva McGonagall), etc. Evident ca apar si personaje noi, printre acestea mentionam Gary Oldman (Sirius Black).

„Harry Potter si Prizonierul din Azkaban” a reusit sa starneasca admiratia „The Los Angeles Times” care a declarat: „noul film reuseste sa surprinda intreaga esenta ale cartilor Harry Potter”, in timp ce „Entertainment Weekly” a catalogat filmul ca fiind: „pur si simplu amuzant”.

„Harry Potter este un fenomen. Acum, devine un clasic” – Paul Clinton, CNN

DVD ELEMENTS

Urca in Expresul Hogwarts si alatura-te celui de-al treilea an magic si misterios al lui Harry Potter la Hogwarts. De la scene in premiera, tururi interactive ale Scolli de Magie, provocari noi si interesante – toate acestea le vei gasi pe noul DVD „Harry Potter si Prizonierul din Azkaban”.

Dublul DVD contine „vraji” speciale:

· O selectie de scene mistice in premiera

· Creating the Vision – interviu cu JK Rowling si producatorii filmului

· Trei provocari interactive! Testeaza-ti memoria cu

· „Magic You May Have Missed”si poti realiza un quest neasteptat cu Sir Cadogan.

· Interviuri surprinzatoare cu personajele

· Interviuri cu dresorii tuturor animalelor din film in cadrul Care of Magical Creatures.

· Choir Practice – canta impreuna cu corul de la Hogwarts

· Hogwarts Portrait Gallery – o privire atenta a portretelor de pe peretii Castelului de la Hogwarts

· Conjuring a Scene – making-of al scenelor-cheie din film

· Trailerele tuturor celor trei fime Harry Potter

· Electronic Arts – preview joc.

SYNOPSIS


„O experienta vrajitoreasca pentru fanii lui HARRY POTTER.” – Jami Bernard, NEW YORK DAILY NEWS

In „Harry Potter si Prizonierul din Azkaban”, Harry, Ron si Hermione, acum adolescenti, se intorc la Hogwarts pentru cel de-al treilea an, unde sunt nevoiti sa faca fata lui Sirius Black. Sirius Black a evadat din Inchisoarea Vrajitorilor si reprezinta o amenintare reala pentru Harry.

Harry si prietenii invata acum cum sa faca fata lui Hippogriff (jumatate cal – jumatate vultur), cum sa respinga unele vraji si cum sa stapaneasca arta anumitor vraji. De asemenea viziteaza satul vrajitorilor Hogsmeade si the Shrieking Shack, (o casa bantuita din Britania).

Pe langa aceste aventuri, Harry trebuie sa faca fata si amenintarilor Dementorilor, sa infrunte un varcolac periculos si sa fuga de Sirius Black, dupa ce afla adevarul despre prizonierul evadat si relatia pe care a avut-o cu parintii lui Harry.

Impreuna cu prietenii sai, Harry avanseaza in arta magiei si reuseste sa treaca peste barierele timpului, schimband chiar cursul mai multor vieti.

MARELE SUCCES DE BOX OFFICE (A INREGISTRAT INCASARI DE 240 MILIOANE)

NOUL REGIZOR ALFONSO CUARÓN, SI DISTRIBUTIA INCANTATOARE: DANIEL RADCLIFFE, EMMA WATSON SI RUPERT GRINT.

DISPONIBIL PE 2 DISCURI, CU EFECTE SPECIALE INCREDIBILE, SCENE IN PREMIERA SI TURURI INTERACTIVE DE 360° !


NEMURIREA TE ASTEAPTAÂ… TROIA DEBUTEAZA PE DVD

SUCCESUL DE BOX OFFICE MONDIAL (490 MILIOANE $), IN REGIA LUI WOLFGANG PETERSEN, CU O DISTRIBUTIE DE EXCEPTIE: BRAD PITT, ORLANDO BLOOM, ERIC BANA, BRIAN COX, SEAN BEAN, BRENDAN GLEESON SI PETER OÂ’TOOLE

Dublul DVD contine documentarul despre ruinele Troiei, precum si o execeptionala galerie foto.

Din 19 octombrie traieste cea mai extraordinara aventura epica a acestui an: Troia pe DVD si VHS.

Cu o distributie de prima clasa: Brad Pitt (OceanÂ’s Eleven, Fight Club), Eric Bana (Hulk, Black Hawk Down), Orlando Bloom (The Lord of the Rings, Pirates of the Caribbean), Brian Cox (The Bourne Identity, The Ring), Sean Bean (Lord of the Rings trilogy, The Big Empty), Brendan Gleeson (Cold Mountain, Gangs of New York), Peter OÂ’Toole (Reindeer Games) si regizat de Wolfgang Petersen (The Perfect Storm, Outbreak),

Troia este DVD-ul care va face istorie. Din 19 octombrie in toata lumea!

Al doilea disc contine un extraordinar documentar behind the scenes, care prezinta intr-o maniera inedita bataile din film, un documentar „From Ruins to Reality”, care arata cum au fost recreate ruinele cetatii Troia si orasul in care se desfasoara actiunea. DVD-ul mai include si un documentar despre efectele vizuale si sonore folosite in film, „Troy: An Effects Odyssey”, dar si „Gallery of the Gods”, un tur 3D al Muntelui Olimp si o prezentare a zeilor si zeitelor Greciei Antice.

Inregistrand un success de box office mondial de 490 milioane $, dintre care peste 133 milioane $ in Statele Unite, peste 17 milioane lire sterline in Marea Britanie, si peste 16 milioane de Euro in Italia, TROIA este cel mai asteptat film pe caseta video si DVD, dupa „Patimile lui Hristos”.

In Romania, filmul se situeaza pe locul 3 (dupa Patimile lui Hristos si Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui) in ceea ce priveste box office-ul inregistrat la premiera, reusind sa aduca in salile de cinematograf in jur de 175.000 spectatori si inregistrand incasari de 11.828.208.834 lei.

DVD ELEMENTS

Discul 1
Filmul

Discul 2
In The Thick of the Battle: Descopera cum au fost facute scenele de batalie, secvente de la antrenamente si cum au suportat cascadorii si membrii echipei caldurile din Mexic.

From Ruins to Reality: Afla cum au fost descoperite ruinele Troiei si cum au fost create decorurile din film.

Troy: An Effects Odyssey: Uimitoarele efecte audio si video din film.

Gallery of the Gods: Un tur 3-D al Muntelui Olimp, precum si zeii Greciei Antice.

Trailer de cinema

Distribuit de PRO Video


Tags: