Hasselbaink a semnat un contract cu Middlesbrough

Apropo.ro / 10.07.2004, 14:46
Hasselbaink a semnat un contract cu Middlesbrough
Atacantul Jimmy Floyd Hasselbaink a semnat, vineri, un contract pe doua sezoane cu gruparea Middlesbrough, informeaza BBC. "Sînt încîntat și foarte mulțumit de faptul ca mi s-a oferit aceasta oportunitate. Am auzit de intenția gruparii Middlesbrough de a ma achiziționa

Atacantul Jimmy Floyd Hasselbaink a semnat, vineri, un contract pe doua sezoane cu gruparea Middlesbrough, informeaza BBC.

„Sînt încîntat și foarte mulțumit de faptul ca mi s-a oferit aceasta oportunitate. Am auzit de intenția gruparii Middlesbrough de a ma achiziționa acum cîteva saptamîni și am fost foarte interesat de aceasta oferta”, a declarat fotbalistul olandez.

Jimmy Floyd Hasselbaink a precizat ca dorește ca echipa sa sa încheie sezonul urmator pe un loc ce îi va permite participarea în Cupa UEFA.

Atacantul a evoluat în sezonul trecut la formația Chelsea, de unde a plecat liber de contract. El avea la echipa londoneza un salariu de 70.000 de lire sterline pe saptamîna.

Hasselbaink este a treia achiziție din aceasta saptamîna a clubului Middlesbrough, dupa Mark Viduka și Michael Reiziger.

Mediafax