Hasselbaink ameninta ca pleaca de la Chelsea

Apropo.ro / 10.03.2004, 10:30
Hasselbaink ameninta ca pleaca de la Chelsea
Coechipierul lui Adrian Mutu la Chelsea, atacantul olandez Jimmy Floyd Hasselbaink, a declarat ca va parasi gruparea londoneza la sfîrșitul acestui sezon, daca nu va fi titularizat de antrenorul Claudio Ranieri. "I-am anunțat pe responsabilii clubului ca voi parasi echipa daca nu

Coechipierul lui Adrian Mutu la Chelsea, atacantul olandez Jimmy Floyd Hasselbaink, a declarat ca va parasi gruparea londoneza la sfîrșitul acestui sezon, daca nu va fi titularizat de antrenorul Claudio Ranieri.

„I-am anunțat pe responsabilii clubului ca voi parasi echipa daca nu voi fi titular”, a declarat Hasselbaink pentru un post olandez de televiziune.

Fostul jucator al echipei Atletico Madrid mai are un an de contract cu gruparea Chelsea, la care a fost transferat în iunie 2000, dar este pregatit sa plece, fiind nemulțumit de politica lui Ranieri, de rotație a atacanților. „Face prea multe modificari. Deși joci bine, poți sa stai pe banca de rezerve la urmatorul meci. Eu vreau sa joc în fiecare saptamîna”, a spus atacantul olandez.

Hasselbaink, care va împlini 32 de ani în luna martie, a înscris în acest sezon 14 goluri.

Mediafax