Hasselbaink: Nu vom subestima Steaua

Apropo.ro / 08.04.2006, 13:39
Hasselbaink: Nu vom subestima Steaua
Atacantul olandez Jimmy Floyd Hasselbaink considera ca Steaua trebuie sa fie o echipa buna daca a ajuns în semifinalele Cupei UEFA și ca formația Middlesbrough nu trebuie sa o subestimeze, informeaza site-ul oficial al forului european, uefa.com. ''Steaua trebuie sa fie o

Atacantul olandez Jimmy Floyd Hasselbaink considera ca Steaua trebuie sa fie o echipa buna daca a ajuns în semifinalele Cupei UEFA și ca formația Middlesbrough nu trebuie sa o subestimeze, informeaza site-ul oficial al forului european, uefa.com.

”Steaua trebuie sa fie o echipa buna, daca au ajuns în semifinale, așa ca nu-i vom subestima. Vom avea doua meciuri dificile împotriva lor, dar ce semifinala a fost vreodata ușoara? Acum adversarii se uita la noi și realizeaza ca nu renunțam ușor, iar noi trebuie sa dam ce avem mai bun pentru a ajunge la Eindhoven. Aceasta este adevarata dorința a noastra: sa ajungem în finala și s-o câștigam”, a declarat Hasselbaink.

Internaționalul olandez descrie ca o ”noapte magnifica” calificarea în semifinalele Cupei UEFA, dupa eliminarea echipei elvețiene FC Basel cu scorul general de 4-3, dupa ce Basel a deschis scorul în returul de pe Riverside Stadium.

”A fost absolut magnific pentru club, jucatori și suporteri. Este poate cea mai mare noapte europeana din cariera mea și un pas mare pentru club, dar totul a trecut deja. Trebuie sa realizam ca nu am realizat înca nimic. Ajungând în semifinale, trebuie sa fim siguri ca mergem în finala și sa facem totul pentru a o câștiga. Suntem aproape și ar fi pacat daca nu vom parcurge tot drumul”, a spus Hasselbaink.

Site-ul Sky Sports noteaza ca Hasselbaink a fost devastat ca nu a fost titular în jocul cu Basel și ca se gândește paraseasca clubul englez la finalul sezonului. „Am fost extrem de dezamagit ca nu am fost titular în jocul cu Basel. Știam ca nu voi intra pe teren din primul minut cu o zi înainte de meci, când antrenorul m-a anunțat. Toata noaptea nu am putut dormi, gândindu-ma ca nu voi juca, pentru ca eram convins ca vom face un meci mare. Nu cred ca voi mai continua din vara la Middlesbrough”, a spus Hasselbaink.

Olandezul, introdus în a doua repriza a meciului de pe stadionul Riverside, a jucat un rol important în revenirea echipei engleze de la 0-1 la 4-1, marcând al 3-lea gol al formației engleze printr-un șut de la distanța.

Mediafax