Havana lanseaza “I Lost You”, un featuring cu Yaar

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 13:07
 Havana lanseaza “I Lost You”, un featuring cu Yaar
Dupa hituri precum „Vita Bella”, „Mon Amour”, „Ecoute” (alaturi de Alexandra Stan) si „Vivere” (feat. Ioana Ignat), Havana colaboreaza cu Yaar si lanseaza un nou single, cu videoclip: „I Lost You”. Muzica este compusa de Sorin Seniuc si Vanotek, iar textul este scris de Alexandra Tirtirau si Pitt Leffer, artist care impreuna cu Sorin Seniuc formeaza proiectul Yaar.

O coproductie Cat Music si Global Records, videoclipul este regizat de Vlad Oancea.

  „Imi place mult noua noastra piesa! Sper ca si colaborarea cu Pitt sa fie de bun augur si melodia sa ajunga la inimile voastre pentru ca de fiecare data vrem sa venim cu ceva nou si sa ne surprindem fanii. Speram sa va placa si voua „I Lost You””, marturiseste Raul Eregep.
 

Sorin Seniuc si Pitt Leffer formeaza Yaar de la inceputul anului, iar de atunci, lucreaza intens in studio. „”I Lost You” este prima piesa la care am lucrat, in colaborare cu Havana. Dupa ce am ascultat piesa, am realizat ca s-ar potrivi perfect ca refrenul sa fie in limba araba. Acum a sosit cel mai important moment, acel moment când impartasesti, cand dai si celorlalti o parte din tine si astepti cu emotie sa simti reactia“, declara Pitt Leffer (Yaar). 
 

Cu peste 46 de milioane de vizualizari adunate pe YouTube, single-ul si clipul „Vita Bella” a cucerit publicul din Romania si a avut impact in tari din Europa precum Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia si Bulgaria. „Que Sera, Sera” este cel de-al doilea single Havana si a fost compus de Vanotek si Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, in studiourile Smash Production. In 2016, Havana colaboreaza cu Alexandra Stan si lanseaza “Ecoute”, clip ce a generat peste 68 de milioane de vizualizari pe YouTube. In 2017, Raul Eregep a ajuns in finala X Factor si a fost la un pas de a deveni marele castigator. La scurt timp dupa, Raul s-a alaturat proiectului Havana si au lansat “Mon Amour”, primul single in aceasta formula. La sfarsitul anului 2017,

Sorin Seniuc, Vanotek si Raul Eregep au lansat “Danza”, un featuring cu Erik & J. Yolo. In luna mai a acestui an, Havana au colaborat pentru prima oara cu Ioana Ignat si au lansat “Vivere”.