Haven, sezonul 4

De: Mioara Tronaru / 24.06.2014, 08:00
Haven, sezonul 4
Sezonul 4 al serialului Haven, care debutează, în premieră, cu două episoade difuzate joi, 26 iunie, de la ora 21:00, la Diva Universal, continuă firul poveştii la şase luni de la derularea evenimentelor din sezonul 3.

În noul sezon al serialului SF inspirat de nuvela lui Stephen King, The Colorado Kid, “Năpastele” încă reprezintă un pericol foarte mare. În plus, după ce Audrey Parker (Emily Rose) reapare, cu toţii se întreabă dacă mai este aceeaşi persoană de odinioară. Şi care să fie oare legătura dintre ea şi William (Colin Ferguson), un necunoscut misterios? Duke (Eric Balfour), la fel ca şi telespectatorii, este aruncat în acest nou viitor complet nepregătit şi, ca atare, poate deveni o bună călăuză pentru public, în această perioadă în care orăşelul Haven trece prin vremuri tulburi, din cauza “Năpastelor”.

În continuare, atunci când oamenii încep să se transforme brusc în piatră şi între victime nu există nicio legătură reală, Nathan, Duke şi Lexie se trezesc într-o cursă contra-cronometru pentru a descoperi „Năpasta” vinovată pentru toate acestea.

Serialul SF Haven urmăreşte povestea agentei FBI Audrey Parker, care se stabileşte în micul oraş Haven, Maine. Aici, Audrey descoperă o mulţime de secrete bine ascunse, iar dezlegarea misterelor din Haven este şi cheia descoperirii trecutului său întunecat.

Cel de al patrulea sezon al serialului Haven începe cu două episoade difuzate joi, 26 iunie, începând cu ora 21:00, în premieră la Diva Universal. În fiecare joi, de la orele 21:00 şi respectiv 22:00, vor fi difuzate câte două episoade.