Hawaii 5.0 – Sezonul 3

De: Mioara Tronaru / 19.01.2014, 08:00
Hawaii 5.0 - Sezonul 3
Noul sezon al serialului Hawaii 5.0 readuce, din 21 ianuarie, personaje cunoscute şi legături cu trecutul la Universal Channel.

Sezonul 3 al serialului Hawaii 5.0, care va avea premiera marţi, 21 ianuarie, cu două episoade difuzate la orele 22:00 şi 23:00, la Universal Channel, readuce multe legături cu trecutul şi pune personajele în faţa unor dileme. De la salvarea curajoasă a lui Wo Fat, din debutul sezonului, până la încercarea lui Steve de a înota în ape extrem de periculoase, sau implicarea lui Danny într-un caz cu totul ieşit din comun – al treilea sezon din Hawaii 5.0 este presărat cu arestări neaşteptate şi scene de cascadorii impresionante.

După ce, în episodul final al sezonului trecut, mama lui McGarrett (Christine Lahti) a revenit în mod surprinzător, iar Chin a luat o hotărâre zdrobitoare, echipa este acum decisă să dea de urma lui Wo Fat şi Delano, care au omorât un membru important al familiei lor.

Actorul Ed Asner revine în rolul contrabandistului August March, la care echipa apelează atunci când furtul unor opere de artă ia o turnură mortală. Iar McGarrett şi Danny petrec o zi relaxantă pe mare, dar situaţia devine periculoasă când barca le este furată de piraţi şi sunt lăsaţi să moară în mijlocul oceanului.

Hawaii 5.0 este un remake modern al serialului cu acelaşi nume din anii ’70, care urmăreşte o echipă de ofiţeri federali de elită, a cărei misiune este să scape insulele Hawaii şi plajele lor însorite de cei certaţi cu legea. Detectivul Steve McGarrett, un ofiţer de marină decorat, devenit poliţist, se întoarce în Oahu, pentru a investiga asasinarea tatălui său. La insistenţele Guvernatorului, McGarrett devine liderul unei echipe de elită, a cărei misiune este urmărirea celor mai periculoşi răufăcători din Hawaii şi care are toată libertatea de care are nevoie pentru a-şi îndeplini misiunile riscante.

Sosirea unui nou Guvernator schimbă însă regula jocului, iar McGarrett şi echipa lui vor trebui să se conformeze. Lui McGarrett i se alătură şi detectivul Danny – Danno Williams (un poliţist care a venit recent din New Jersey, pentru a se stabili în Hawaii şi este decis să-l apere de răufăcători, de dragul fiicei sale de opt ani), Chin Ho Kelly, un fost detectiv al Poliţiei din Honolulu, şi protejat al regretatului tată al lui McGarrett, acuzat, pe nedrept, de corupţie şi obligat să facă parte dintr-o patrulă federală de poliţie şi Dr. Max Bergman, medicul legist imprevizibil. Alături de ei mai este şi verişoara lui Chin, Kono, o femeie frumoasă şi hotărâtă, care vrea să facă parte din această echipă de elită.

McGarrett a jurat să facă dreptate în cazul tatălui său şi, până când adevărul va ieşi la lumină, conduce unitatea 5.0, care e hotărâtă să apere legea şi dreptatea în statul Hawaii.

 

Distribuţia:

Alex O’Loughlin – în rolul lui Steve McGarrett

Scott Caan – Danny „Danno” Williams

Daniel Dae Kim – Chin Ho Kelly

Grace Park – Kono Kalakaua

Masi Oka – Dr. Max Bergman

Michelle Borth – Catherine Rollins

Reiko Aylesworth – Dr. Malia Waincroft

William Baldwin – Frank Delano

Dennis Chun – Sgt. Duke Lukela

Mark Dacascos – Wo Fat

Ian Anthony Dale – Adam Noshimuri

Teilor Grubbs – Grace Williams

Richard T. Jones – Governor Sam Denning

Christine Lahti – Doris McGarrett

Will Yun Lee – Sang Min

Taryn Manning – Mary Ann McGarret

Teila Tuli – Kamekona (credited as Taylor Wily)

Brian Yang – Charlie Fong

 

Guest stars:

Ed Asner – August March

Carlos Bernard – WITSEC Agent Chris Channing

Jimmy Buffett – Frank Bama

David Keith – Commanding Officer Wade Gutches

Terry O’Quinn – Joe White

Behati Prinsloo – Herself

Autumn Reeser – Dr. Gabrielle Asano

Alan Ritchson – Freddie Hart

Rumer Willis – Sabrina Lane

Craig T. Nelson – Tyler Cain

Summer Glau – Maggie Hoapili

 

Hawaii 5.0 este produs de CBS Television Studios. Producători executivi: Peter Lenkov, Alex Kurtzman şi Roberto Orci. Este inspirat de serialul original Hawaii Five-0, creat de Leonard Freeman.

Primele două episoade din Hawaii 5.0, sezonul 3, în premieră de marţi, 21 ianuarie 2014, la 22:00 şi 23:00, la Universal Channel. În fiecare marţi vor fi difuzate câte două episoade.