Hayssam: In Liban va astept, raman pe loc!

De: Dragos Tanase / 08.01.2008, 19:09
Hayssam: In Liban va astept, raman pe loc!
Sirianul Omar Hayssam i-a spus procurorului Ciprian Nastasiu, intr-o convorbire telefonica interceptata, ca "ramane pe loc", in Liban, pentru a se intalni cu el.

Sirianul Omar Hayssam i-a spus procurorului Ciprian Nastasiu, intr-o convorbire telefonica interceptata, ca "ramane pe loc", adica in Liban, pentru a se intalni cu el, totodata explicandu-i ca isi poate face si concediul acolo: "Masini, gagici, cantarete, dansatoare. Ce vreti, stam si ne distram!".

Potrivit interceptarilor telefonice aflate la dosarul in care este judecat armatorul sirian Mustafa Tartoussi – cel care l-ar fi ajutat pe Hayssam sa fuga din Romania, procurorul Ciprian Nastasiu incearca in mai multe randuri sa afle locul unde se afla Omar Hayssam.

Cei doi interlocutori pun la cale o intalnire, in jurul datei de 6 septembrie 2006, la rugamintea lui Omar Hayssam care promite ca ii va spune tot adevarul despre plecarea sa. Dupa ce se tocmesc asupra locului de intalnire, Hayssam ii spune in final ca ramane in Liban, pe loc, pentru a-l astepta.