HCM Constanța – Dinamo, scor 35-26

Apropo.ro / 07.10.2004, 11:17
HCM Constanța - Dinamo, scor 35-26
Echipa HCM Constanța a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 35-26 (13-13), formația Dinamo Baumit București, într-un meci contînd pentru etapa a VI-a a Ligii Naționale la handbal masculin, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei mai buni jucatori de la HC

Echipa HCM Constanța a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 35-26 (13-13), formația Dinamo Baumit București, într-un meci contînd pentru etapa a VI-a a Ligii Naționale la handbal masculin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei mai buni jucatori de la HC Municipal Constanța au fost Laurențiu Toma, cu 10 goluri, și Buricea (5 goluri), în timp ce de laoaspeți cele mai multe goluri au fost marcate de Purcarea și Cojocea, cu cîte 5 goluri.

Antrenorul principal al echipei HCM, Aihan Omer, a declarat ca aceasta victorie este ca o gura de oxigen pentru formația sa, înaintea meciurilor din Liga Campionilor.

„Sper ca aceasta victorie sa fie începutul revenirii noastre, dupa un început ezitant de campionat. Meciurile din Liga Campionilor vor fi echilibrate, iar jucatorii mei au dorința de a face performanța. O motivație extraordinara avînd în vedere ca participa pentru prima oara în Liga Campionilor”, a spus Omer.

HC Municipal va pleca, joi, la ora 19.00, la Szeged (Ungaria), în vederea meciului cu formația Pick Szeged, programat, sîmbata, în prima etapa a Ligii Campionilor.

Echipa Rapid CFR București a fost învinsa, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 31-27 (20-16), de formația Oltchim Rîmnicu Vîlcea, într-un meci contînd pentru etapa a VI-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Cea mai buna marcatoare a echipei Rapid a fost Constanța Moise (10 goluri), în timp ce Alina Braniște a marcat 11 goluri pentru Oltchim.

Jucatoarea Mihaela Raceala (Oltchim) a primit cartonașul roșu, pentru trei eliminari de joc, și nu a mai evoluat în partea a doua a meciului.

„Echipa mai buna a fost Oltchim Rîmnicu Vîlcea. A vrut sa cîștige și a cîștigat. În prima repriza echipa noastra a jucat destul de slab. Fetele și-au revenit abia spre final, dar meciul era pierdut. Nu am ce sa le reproșez arbitrilor”, a spus antrenorul echipei Rapid, Gheorghe Covaciu.

La rîndul sau, antrenorul secund al formației Oltchim, Gheorghe Ionescu, a precizat ca aceasta victorie înseamna foarte mult pentru formația din Rîmnicu Vîlcea.

„Ne menținem astfel în cursa pentru cîștigarea campionatului, iar pentru mine aceasta victorie înseamna un debut cu dreptul, mai ales ca am întîlnit un adversar periculos”, a spus Ionescu.

Mediafax