HCM Constanta va juca direct în grupele Ligii Campionilor

Apropo.ro / 01.07.2004, 10:16
HCM Constanta va juca direct în grupele Ligii Campionilor
Echipa de handbal masculin HC Municipal Constanța va juca direct în grupele Ligii Campionilor, ca urmare a renunțarii echipei Maccabi Rishon Le Zion, din Israel, de a se înscrie în sezonul 2004/2005 al competiției. "Am fost extrem de fericiți la aflarea veștii. Este

Echipa de handbal masculin HC Municipal Constanța va juca direct în grupele Ligii Campionilor, ca urmare a renunțarii echipei Maccabi Rishon Le Zion, din Israel, de a se înscrie în sezonul 2004/2005 al competiției.

„Am fost extrem de fericiți la aflarea veștii. Este un mare succes pentru noi, la primul titlu intern cucerit, sa accedem direct în grupe. Acest lucru ne onoreaza, dar ne și obliga”, a declarat, miercuri, la reunirea echipei constanțene, Ali Nurhan, directorul executiv al clubului.

Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor va avea loc pe 29 iulie, la Viena, primele meciuri urmînd sa se dispute în luna noiembrie.

Componenții echipei de handbal masculin HCM Constanța și-au reluat pregatirile, miercuri, în vederea noului sezon competițional, la reunire fiind prezenți 22 de jucatori: Stanescu, George Vasile – portari; Stavrositu, Baiceanu, Toma, Nicolae, Tucanu, Pîrîianu, Timofte, Tase, Racovițan, Sania, Pușcașu, Nemenco, Tașca, Buricea, Ali Denis, Sebastian Albu, I.Oselinsche, P.Giotoiu, I.Saulescu, Marius Vasile. Au lipsit motivat Bogdan Șoldanescu și Mihai Popescu, care suștin examenul de bacalaureat.

„Am început pregatirea mai devreme, deoarece noi trebuie sa muncim mai mult, pentru ca vom juca în Liga Campionilor. Momentan tot lotul este apt. Ne gîndim, în primul rînd, ca nici un jucator sa nu plece, toți sa ramîna. Daca vor ramîne toți componenții va fi foarte bine pentru noi. Omogenitatea lotului este obiectivul nostru de baza. Momentan nu ne intereseaza nici un jucator, ci doar menținerea celor pe care îi avem în lot”, a declarat antrenorul echipei HCM, Aihan Omer.

Pîna pe 18 septembrie, cînd este programat startul în noua ediție de campionat, HC Municipal se va pregati în perioada 30 iunie-24 iulie la Constanța, dupa care va urma un stagiu de pregatire la munte, între 25 iulie și 8 august. În perioada 18-28 august, echipa va efectua un stagiu de pregatire în Germania.

Mediafax