Heath Ledger si-a lasat sotia „cu buza umflata” (VIDEO)

De: Dragos Tanase / 10.03.2008, 12:09
Heath Ledger si-a lasat sotia
In testamentul, redactat in 2003, Heath Ledger a precizat ca doreste ca, dupa moartea sa, bunurile sale sa revina parintilor si surorii lui.

Actorul Heath Ledger si-a incredintat testamentul, redactat in 2003, inainte de casatoria cu actrita Michelle Williams si nasterea fiicei sale Matilda, unui notar australian, informeaza site-ul purepeople.com.

In acest testament, actorul a precizat ca doreste ca, dupa moartea sa, toate bunurile sale sa revina parintilor si surorii lui. (Cititi mai multe pe Mediafax.ro)

Heath Ledger a murit accidental

Actorul australian Heath Ledger, descoperit mort in apartamentul sau din New York, pe 22 ianuarie 2008, a decedat accidental, in urma unei intoxicatii medicamentoase, conform autoritatilor locale.

"Heath Ledger a murit din cauza unei intoxicatii acute provocata de efectele combinate" a sase medicamente, a indicat Charles Hirsch, coordonator al echipei de medici legisti, intr-un comunicat.

Nascut in Perth, Australia, pe 4 aprilie 1979, Heath Ledger a parasit orasul Sydney pentru a pleca la Hollywood la varsta de 19 ani. El a fost remarcat de Mel Gibson, care spunea ca actorul australian poseda "acel factor necunoscut" "care ilumineaza ecranul".

Crezi ca actorul australian a procedat corect?

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!