Heidi Klum are o relație cu bodyguard-ul ei (Poze)

De: Gabriela Voicu / 31.08.2012, 16:00
Modelul Heidi Klum se consolează în brațele bodyguard-ului ei, după mai bine de jumătate de an de la divorțul de cântărețul Seal.

După divorțul de cântărețul Seal, modelul Heidi Klum nu a trebuit să caute prea mult pe cineva cu care să îl înlocuiască, pentru că iubirea era mai aproape decât se aștepta.

Aparent, Heidi are în prezent o relație cu bodyguard-ul său. Modelul în vârstă de 39 de ani și noul iubit au fost surprinși de paparazzi în ipostaze care nu prea lasa loc interpretărilor.

Vezi galeria foto

Heidi Klum și bodyguard-ul ei

Heidi Klum se află în vacanță alături de familie, iar în imaginile surprinse recent în Sardinia, Italia, ea apare relaxându-se pe plajă, alături de copiii ei și de bodyguard.

Cei doi contemplă peisajul minunat, împart momente de tandrețe, iar într-una dintre fotografii el o îmbrățișează.

Mai mult, Heidi a făcut plajă topless de față cu protectorul ei și au înotat împreună într-o piscină.

Heidi Klum, pe plajă

Seal și Heidi Klum au anunțat că divorțează, în luna ianuarie a acestui an, după șapte ani de căsnicie, și au depus actele trei luni mai târziu.

Daca inițial despărțirea a avut loc în termeni amiabili, de curând Seal și-a înfurait fosta soție după ce a folosit câteva poze cu copiii lor într-o reclamă, fără a cere permisiunea modelului. Heidi a apelat chiar la un avocat pentru a cere companiei Leica să renunțe la campania publicitară agreată de fostul ei soț, iar aceasta a fost în cele din urmă retrasă.