Heidi Klum s-a despărțit de bodyguardul pentru care a divorțat de Seal

Apropo.ro / 28.01.2014, 18:00
Heidi Klum s-a despărțit de bodyguardul pentru care a divorțat de Seal
Heidi Klum a decis să se separe de bărbatul pentru care a făcut o pasiune nebună, bodyguardul ei. Amorul a durat un an și jumătate.

Heidi Klum este din nou singură. Modelul a decis să pună capăt relației cu bodyguardul de care s-a îndrăgostit, dar și pentru care a divorțat de cântărețul Seal.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Martin Kristen, bodyguardul, a susținut-o necondiționat în tot acest timp, așa cum a putut. Acum nici nu mai lucrează împreună. Fiecare a luat-o pe drumul său.

Un an și jumătate a durat pasiunea nebună cu Martin, cei doi au locuit împreună și sub același acoperiș cu cei trei copii pe care modelul îi are cu Seal.

Klum îi va fi mereu recunoscătoare lui Martin pentru ce a făcut pentru ea, și au rămas buni prieteni. Anumite surse apropiate lor susțin că ruptura ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni.

Heidi Klum a avut, de-a lungul timpului, mai multe iubiri – primul soț a fost un stilist, au divorțat după cinci ani de mariaj, a urmat apoi o idilă cu Flavio Briatore, din care a rezultat și un copil (Leni, fiica lor are acum 9 ani), precum și căsătoria cu Seal și trei copii – Johan (7 ani), Henry (8 ani) și Lou (4 ani).