Heidi Klum spune adio prezentărilor de lenjerie intimă

De: Marian Andrei / 09.12.2013, 15:00
Heidi Klum spune adio prezentărilor de lenjerie intimă
Top-modelul german Heidi Klum, care a împlinit 40 de ani în luna iunie, a anunțat că se va retrage de pe podiumul prezentărilor de lenjerie intimă ale casei de modă Victoria's Secret.

„Nu voi mai defila pe podium în lenjerie intimă. Cred că acest lucru nu mă mai face să mă simt în largul meu”, a afirmat Heidi Klum într-un interviu acordat publicației Access Hollywood.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cu toate acestea, top-modelul, care este imaginea emisiunii-concurs „Germany’s Next Top Model”, susține că nu dorește să își dezamăgească fanii și că va realiza în continuare „pictoriale pentru coperte și campanii publicitare”.

Heidi Klum, care este mamă a patru copii, a afirmat de asemenea că nu are de gând să apeleze la chirurgia plastică, pentru corectarea ridurilor de expresie.

„Nu am avut nicio operație estetică. Mi-a fost mult prea teamă, ca să fiu sinceră. Mi-e teamă că, dintr-odată, te schimbi prea mult, fața ți se schimbă, nu știu. Mi-ar fi greu să mă uit în oglindă și să văd un chip cu care nu sunt obișnuită. Mi-ar fi teamă”, a spus Heidi Klum.