Heidi Klum spune Nu operatiilor estetice

Apropo.ro / 07.07.2008, 13:30
Heidi Klum spune Nu operatiilor estetice
Heidi Klum nu va apela niciodata la cutit pentru ca vrea sa convinga femeile obsedate de astfel de "trucuri" ca a imbatrani este ceva natural

Supermodelul Heidi Klum se declara impotriva operatiilor estetice. Aceasta a afirmat ca nu va apela niciodata la cutit pentru ca vrea sa convinga femeile obsedate de astfel de "trucuri" ca a imbatrani este ceva natural.

"Observ ca deja am imbatranit, dar nu cred ca voi recurge la operatii estetice. Voi fi singurul "dinozaur" din oras, dar singurul care-si poate misca muschii de pe frunte", a declarat modelul in varsta de 34 de ani.

Confor ultimelor statistici publicate in SUA si furnizate de catre American Society for Aesthetic Plastic Surgery, anul trecut s-au efectuat in jur de 1.7 milioane de interventii estetice chirurgicale si nechirurgicale, majoritatea pacientilor fiind femei. Cifrele arata o crestere usoara fata de 2006, semnificativa insa fata de situatia de acum zece ani (fata de care a crescut cu 457%).

Cele mai multe persoane care recurg la astfel de interventii se incadreaza in categoria 51-64 de ani, urmatoarea categorie fiind cuprinsa intre 35 si 50 de ani.

Afla mai multe despre "Operatiile Estetice" aici!

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Britney Spears, obsedata de operatii estetice

Britney Spears, obsedata de operatii estetice

Dupa reprezentatia de la MTV European Music Awards, la care toata lumea inclusiv ea a cazut de acord ca arata "ca un porc", Britney s-a hotarat sa-si refaca ima…

Michael Jackson in

Michael Jackson in "Mumia revine"

Nimic nu este mai inspaimantator decat, exagerand desigur, imaginea lui Michael Jackson dupa nenumarate operatii. Ascuns dupa palarii, voaluri si pansamente poate obtine …

"Sindromul Sarkozy" afecteaza populatia masculina

Din ce in ce mai multi barbati cu varste cuprinse intre 40 si 50 de ani acorda o mai mare atentie aspectului fizic si recurg la chirurgia plastica.

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Claxonatul interzis!
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: funny claxon speriat masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza