Heidi Klum susține ca nu promoveaza anorexia

Apropo.ro / 08.02.2006, 16:41
Heidi Klum susține ca nu promoveaza anorexia
Manechinul german Heidi Klum s-a aparat în fața acuzațiilor cotidianului Bild, potrivit carora a promovat anorexia în cadrul emisiunii Germany's Next Topmodel, pe care o prezinta, informeaza AFP. "Eu susțin sanatatea, pe care îmi doresc sa o și reprezint", a afirmat

Manechinul german Heidi Klum s-a aparat în fața acuzațiilor cotidianului Bild, potrivit carora a promovat anorexia în cadrul emisiunii Germany’s Next Topmodel, pe care o prezinta, informeaza AFP.

„Eu susțin sanatatea, pe care îmi doresc sa o și reprezint”, a afirmat topmodelul, luni seara, în cadrul unei dezbateri televizate.

Unii medici și politicieni îi reproșeaza vedetei ca a transmis mesaje care încurajeaza slabitul excesiv, în cadrul emisiunii difuzate de canalul Pro 7. Ea i-ar fi spus unei fete ca „designerii de top lucreaza numai cu fete cu corpuri de vis”, deși candidatele de la emisiune sunt deja destul de slabe.

Unele participante la emisiune, a carei câștigatoare va încheia un contract cu o agenție de modele, s-au plâns ca au fost excluse pentru ca juriul le-a considerat prea grase. Printre acestea se numara și o fata de 52 de kilograme și 1,76 metri.

„Nu am considerat ca fata aceea era prea grasa. Mie îmi plac fetele cu rotunjimi”, a spus Heidi Klum, care a explicat ca decizia de a o elimina a fost luata de ceilalți membri ai juriului.

„Lumea modei face regulile, nu eu”, a adaugat Klum, care este casatorita cu Seal și are doi copii.

Mediafax