Heidi Klum, topless la plajă

De: Marian Andrei / 19.12.2012, 09:52
Heidi Klum, topless la plajă
Aflată în vacanță pe o insulă tropicală, top-modelul Heidi Klum a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care face plajă topless.

Acesta a fost cadoul pe care Heidi Klum și l-a făcut înainte de sărbători: o vacanță de vis, în care a fost înconjurată de mare, verdeață și nisip. Deși a publicat poza de la plajă, vedeta nu a făcut public locul în care se află.

 

Înainte de a ajunge pe insula misterioasă, Heidi Klum a fost împreună cu cei patru copii ai săi, Leni (8 ani), Henry (7 ani), Johan (5 ani) și Lou (3 ani) la Disneyland. Modelul și copiii săi au fost însoțiți în excursia la Disneyland de bodyguard-ul și iubitul vedetei, Martin Kristen.

Anul acesta va fi primul pe care Heidi Klum îl va petrece fără Seal, de care s-a despărțiț în 2012. Modelul a cerut divorțul de cântăreț în luna aprilie a acestui an.

Heidi Klum a recunoscut în luna aprilie că are o relație cu bodyguard-ul ei Martin Kristen, însă a susținut că nu l-a înșelat niciodată pe fostul ei soț, cântărețul Seal, în perioada în care cei doi au format un cuplu.