”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” organizează preselecţii în ţară

De: Cătălina Matei / 08.11.2014, 09:00
”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” organizează preselecţii în ţară
La televizor pare simplu. Dar pentru a fi un bucătar bun într-un restaurant de top e nevoie de talent, pasiune, creativitate, calităţi de lider, lucru în echipă şi rezistenţă la presiune. După ce a dat startul înscrierilor pentru un nou sezon pe site-ul casting.a1.ro, show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” porneşte prin ţară în căutarea celor mai curajoşi şi talentaţi bucătari.

Astfel, cine crede că poate rezista în spatele uşilor închise ale unui restaurant, cine crede că poate supravieţui muncii într-un restaurant à la carte şi cine vrea să câştige marele premiu şi să îşi schimbe astfel viaţa este aşteptat la preselecţiile care vor avea loc pe 15 noiembrie la Iaşi, pe 22 noiembrie la Cluj, pe 29 noiembrie la Timişoara, pe 6 decembrie la Chişinău şi pe 13 decembrie la Bucuresti. Cei care doresc să participe sunt aşteptaţi la preselecţii cu un preparat culinar semnătură, care să definească stilul fiecăruia de a găti. Înscrierile pentru cel mai picant reality show al momentului se pot face pe site-ul casting.a1.ro, la numărul de telefon 021-20.30.342 sau direct la preselecţiile din ţară.